La nå homsene og woke-venstre få ha Pride i fred

Jeg ser ikke noe galt i å la tullinger feire Pride. For meg er det ikke et problem, og det angår meg ikke.

Hvis såkalte høyreekstreme i Norge faktisk utgjorde en like stor terror- og voldstrussel som islamister, ville Politiet, PST og norsk offentlighet vært like redde for å fornærme høyreekstreme symboler som islamske symboler.

Politiet ville stått parat med brannslukker hver gang aktivister ville brenne en utgave av Mein Kampf, akkurat slik de står parat når SIAN brenner koraner. Karikaturtegninger av Mussolini og Hitler ville vært bannlyst i norske redaksjoner, i frykt for å bli et hode kortere.

Men de er ikke redde for at høyreekstreme skal bli fornærmet. Naturlig nok. Fordi høyreekstreme ikke utgjør på langt nær den samme sikkerhetsutfordringen som jihadister.

Dette er et stort og åpenbart hull i forklaringene til PST og aktører som C-Rex. Det indikerer at de lyver.

Aftenposten:

For ekstreme islamister og høyreekstremister er folkerike mål med få sikringstiltak attraktive terrormål, mener PST.

Høyreekstreme har vært ganske uttalte på at LHBT+ er et aktuelt terrormål for dem. Hos ekstreme islamister er hele det vestlige verdisettet og det liberale demokratiet som er et mål, mener Moe.

– Men LHBT+-miljøet som et mål er blitt aktualisert også for dem etter det som skjedde 25. juni, sier Moe.

Selv har jeg aldri sett eller hørt høyreekstreme true Pride med terrorisme. Er det noen som burde ha sett noe sånt, eller vært klar over en slik problematikk, så er det meg. Men frem til nå har det så vidt meg bekjent aldri skjedd.

Derfor har jeg også vanskelig for å tro forklaringene som PST og Aftenposten forsøksvis prøver seg på her. De presenterer heller ingen konkrete eksempler som beviser disse påstandene om at høyreekstreme skal ha truet Pride.

Men vi har tidligere sett offentliggjorte trusler mot Pride fra islamister.

Jeg har dermed grunn til å mistenke at PST bevisst overdriver den angivelige trusselen fra høyreekstreme for å tekkes de politiske elitene, og dermed få bevilget større budsjetter.

Politietaten som sådan er avhengig av at det til enhver tid er nok kriminalitet i samfunnet. Ikke for mye, og ikke for lite, men akkurat nok til at de får maksimalt med penger, og minimalt med utgifter. Politiet leker ikke butikk, og de har tross alt en business å drive. Derfor må de ha statistikker som passer til beløpene de ber om.

Slik er det også med PST. Flere av toppene i PST i Oslo har god lønn. Dette er goder de vil beholde, og derfor trenger de mest mulig «farlig ekstremisme». Det samme gjelder forskerne ved C-Rex.

Et realistisk trusselbilde

Riktig nok laget nordmannen Anders Behring Breivik et fryktelig spetakkel i 2011, men han er så gal som et menneske kan bli.

Når jeg ser på ideologien hans er det ikke verken konsistent eller gjennomtenkt. Det er klipp-og-lim fra andre. Det er verken hummer eller kanari, men en lett blanding av sionisme og nasjonalsosialisme. Bruddstykker som ikke henger sammen på en god måte.

Breivik er derfor ikke en veldig troverdig høyreekstrem terrorist.

Jeg tror også at de politiske elitene ble veldig glade da Breivik tilfeldigvis presenterte seg som høyreekstrem, og ikke som miljøverner, jihadist eller kommunist. Noe som dypest sett like gjerne kunne vært tilfelle.

Isolert sett var Behring Breiviks handlinger den største gaven som woke-venstre kunne få. De kunne endelig utnytte noe konkret for å skape et mer totalitært samfunn.

Likevel er det ironisk hvordan den nye venstresiden, som bevisst har importert islamisme til Europa, nå selv lever med krumsabelen over nakken når de skal marsjere i Pride-togene sine. Det er litt spesielt.

Som jeg også har skrevet tidligere, så burde PST ha informert Stortinget om at sodomi og import av jihadister blir krasj, og at det ikke lar seg gjøre å ha begge deler samtidig. Det går kun an å ha én av disse tingene av gangen.

Å reformere islam til å bli mer Pride-vennlig er praktisk talt umulig, så det ender mest sannsynlig med at Pride går av moten om noen år, når det ikke er nytt og spennende lenger. Derfor er det like greit å bare la folk feire Pride til de går lei og drar hjem.

Frem til da vil trolig terrortrusselen fra jihadister være høyst reell, og for å være inkluderende og politisk korrekte må PST også slenge på hvite nordmenn i dette trusselbildet – godt hjulpet av woke-medier og aktivister i akademia.

Selv tror jeg ikke noe særlig på det.


Del innhold: