Leatherman med praktisk utvidelse til multiverktøy

Et lett og lite multiverktøy med 42 ulike skrutrekkere høres litt for godt ut til å være sant. Amerikanske Leatherman har gjort det likevel.

Lørdag hentet jeg en postpakke med noen overprisede metallbiter oppi.

Jeg greide nemlig for en tid siden å finne Leathermans såkalte Bit Driver Extension tool og tilhørende bits til en relativt vennlig pris på nettet. Nå lørdag kom de endelig.

Det første som slår meg er kvaliteten det er laget av. Verktøystål er solide saker. Men til tross for dette er det hele relativt lett til å være såpass mye verktøy.

Les også: Leatherman Wave+ er trolig så nært perfeksjon som det er mulig å komme

Utvidelsen består av en liten forlenger av stål, som passer inn i skrujernet på selve multiverktøyet. I enden av forlengeren kan du sette inn det du måtte ønske av bits.

Den lille delen med det lange navnet Leatherman Bit Driver Extender lar deg bruke alle slags bitskrutrekkere med multiverktøyet du har med deg. FOTO: Akroma.no.

At delene kom i dag passer meg ypperlig, da jeg har et prosjekt med litt skruing og justering av gardinsystem på stua. En fin unnskyldning til å gjøre en liten test.

Små deler

Bitsettet er veldig kompakt. Skrutrekkerne som følger med er ikke «runde» som vanlige bits, men flate for å passe direkte inn i holderen på multiverktøyet, og i forlengeren. Alt etter hva som trengs.

Heldigvis sitter de godt i etuiet som de kommer med.

Disse gir deg 42 ulike skrutrekkere som kan brukes med multiverktøyet. FOTO: Akroma.no.

Skrutrekkerne kommer i både metrisk og tommer. Noe som er en fordel dersom du trenger å fikse litt på noe som kommer fra andre siden av dammen også. For eksempel amerikanske biler og motorsykler.

Et rikelig utvalg metriske skrutrekkere er likevel det som trolig vil bli mest brukt i mitt tilfelle her i Norge. Småfiks på sykkelen, bytte av lyspærer eller skift av batterier i liftkontrollen vil være naturlige oppgaver å ta høyde for. Foruten ting som må gjøres hjemme.

Liten pakke

Hele pakken med multiverktøy og bitsett får fint plass i nylonetuiet som festes i beltet til arbeidsklærne. Noe som gjør at jeg uten problemer kan bære med meg det jeg trenger av verktøy på jobb.

Multiverktøy med 42 ulike skrutrekkere og masse annet tar ikke mye plass, og henger fint i beltet. FOTO: Akroma.no.

Hvis du er håndtverker, yrkessjåfør, elektriker, mekaniker, montør – eller på annen måte avhengig av plutselig tilgang til ulike verktøy – så er dette åpenbart noe du bør vurdere. Selv om prisen kan være litt stiv, så virker det til å være svært god kvalitet på verktøyet du får her.

Bare det å ha noe sånt tilgjengelig i hjemmet vil være nyttig for de fleste.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: