LGBTQP-miljøet liker ikke å bli tatt bilder av

Dagsavisen melder lørdag at LGBTQP-miljøet føler seg overvåket av organisasjonen «Den nordiske motstandsbevegelsen». Blant annet opplever de angivelig å bli fotografert.

I kjølvannet av rettssaken mot politikeren Svein Ludvigsen, som er tiltalt for å ha misbrukt mannlige asylsøkere seksuelt, har debatten om homohat i Norge blusset opp.

Videre har offentlig oppmerksomhet rundt hvordan pedofile bestiller overgrepsvideoer mot barn helt ned i spedbarnsalder, ikke akkurat gjort underverker for LGBTQP-miljøet.

Løsningen er tilsynelatende å blåse opp en offerrolle. Hvor den vanlige busemannen, såkalte høyreekstreme, rutinemessig anklages for såkalt homohat. Godt hjulpet av NGO-er som «Antirasistisk Senter».

Subversiv symbiose

Det er duket for en god ideologisk 69-er hvis organisasjonen «Den nordiske motstandsbevegelsen» selv tar i bruk Antifa-metoder. Med å eksempelvis dukke opp på arrangementer, for å ta bilder av folk de er uenige med.

Slike metoder brukes blant annet av aktivistmiljøer som Filter Nyheter.

Men det er ikke før humanetiker og selverklært kommunist, Bernt Erik Pedersen i Dagsavisen, dukker opp sammen med islamisten Mohammad Shoaib Sultan, at ting virkelig tar av og blir en ideologisk orgie.

Overskrifter erigeres. Narrativer penetreres. Og det hele avsluttes med en sprutende kaskade av anklager og fordømmelser.

Bernt Erik Pedersen i Dagsavisen er selverklært kommunist. FOTO: Skjermdump fra Twitter.

Dagsavisen skriver:

– Den nordiske motstandsbevegelsen er nynazister. De er farlige. De er ikke mange, men de er ideologisk drevet, jobber systematisk, og søker makt. I Sverige har de dannet politisk parti og stilt til valg, sier Shoaib Sultan i Antirasistisk senter.

– De tar bilder under Pride-parader og andre sammenhenger og publiserer på sine nettsider, også internasjonalt. Særlig på mindre steder kan dette være skremmende. Vi frykter at de også lager interne oversikter over skeive og LGBT-aktivister, sier Sultan.

Det ironiske er at «Antirasistisk Senter» selv henger ut folk på sine nettsider. Tilsynelatende i den hensikt at de som henges ut skal rammes av vold fra venstreekstremister.

Videre har Mohammad Shoaib Sultan tidligere fordømt homofili som en synd.

Dagsavisen mener dette ikke passer inn i det ønskelige narrativet, så Bernt Erik Pedersen sløyfer slike detaljer.

I likhet med detaljer som historiske forfølgelser av homofile i det kommunistiske Sovjetunionen.

Men hei, «virkelig kommunisme har aldri blitt prøvd» og så videre.

Vi har vel alle hørt den gamle regla.

Jeg har for øvrig alltid respektert Pedersen for hans evne til å lage propaganda. Han har talent.

– Sprer frykt

Ifølge Dagsavisen spres det altså frykt med at LGBTQP-aktivister blir tatt bilde av, og deretter omtales.

Dagsavisen skriver:

Skeiv Ungdom Østfold-leder Kenneth Mathisen fortalte Dagsavisen om hvordan Den nordiske motstandsbevegelsen skaper frykt gjennom å fotografere og publiserer bilder av LGBT-aktivister. Skeiv Ungdom-lederen var blant deltakerne lørdag på SV-nettverket Skeive Sosialisters panelsamtale om organisert homohat, under Oslo Pride.

Antirasistisk senter har beskrevet Den nordiske motstandsbevegelsens aktiviteter i sin rapport «Norsk høyreekstremisme 2018», og frykter at den nynazistiske organisasjonen lager register over homofile. Den nordiske motstandsbevegelsens fotograferingen av LGBT-aktivister og deling av bilder i sosiale medier er også omtalt i årets utgave av den EU-støttede Rainbow Index-rapporten om LGBT-rettigheter og sikkerhet.  

Det er klart at ingen av disse aktørene ville kunnet eksistere uten hverandre. De eksisterer i en perfekt symbiose.

LGBTQP-miljøet, kommunister, islamister og Hollywood-inspirerte NatSoc-er. Alle med hver sin iPhone, hvor de tar bilder av hverandre, og skriver om hverandre. Hvor de anklager hverandre for å gjøre det de selv gjør. I ring.

Naturen er en fascinerende ting.

Del innhold: