Litteratur: Kevin MacDonald ute med ny bok

Forfatteren av den berømte trilogien Culture of Critique har i høst lansert en ny bok. Boken handler om egalitær individualisme i vesten, og hvordan denne individualismen er selvdestruktiv.

Kevin B. MacDonald, Ph.D., er professor i psykologi ved California State University, Long Beach. Han er også direktør av American Third Position Party, også forkortet A3P.

I en e-post til Akroma fredag, opplyser MacDonald A3P er et politsk parti som definerer sitt primære mål som å representere de politiske interessene til hvite amerikanere.

Boken som ble lansert nå i september, har tittelen Individualism and the Western Liberal Tradition: Evolutionary Origina, History, and Prospects of the Future.

FOTO: Gjengitt av Akroma med tillatelse fra Kevin MacDonald.

Den som ønsker å kjøpe boken, kan for eksempel gjøre det på Amazon.com.

Les også: Litteratur: You Gentiles av Maurice Samuel

En spennende utgivelse

Selv brukte jeg godt over et år på å lese de to første bøkene av trilogien Culture of Critique. Og jeg mener det var vel anvendt tid.

Dersom denne nyutgivelsen holder den samme grundige akademiske standarden, vil den være blant de aller viktigste bokutgivelsene i 2019.

Tematikken er også høyaktuell og relevant. Spørsmålet om vestlige individualisme ødelegger seg selv, gjennom hedonisme og overdreven toleranse for destruktive ting, er et svært viktig tema.

Selvbevissthet og kollektiv selvbevissthet blant vestlige mennesker er noe som kan bli bedre. Kanskje spesielt når det gjelder de svakheter som tilhører vår vestlige kultur. Svakheter som i verste fall kan føre til at vi taper vår identitet, og dermed vår autonomitet.

Noe som i stor grad skyldes at våre samfunn er preget av en egalitær individualisme som kan være destruktiv for oss selv. Uansett hvor mye vi verdsetter denne individualismen av rent egoistiske motiver.

Nå som boken er utgitt, vil jeg kjøpe den og lese den. Forhåpentlig kan jeg skrive en mer inngående bokanmeldelse i løpet av høsten.

Gjør gjerne det samme du også.


Les også Akroma.no anonymt på TOR:

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: