LOL: FrP legger seg på rygg for uskyldig harselas

Mandag ble FrP i Elverum konfrontert av apparatsjiker i flere aviser grunnet en morsom Facebook-post. Overfor disse mediene cucket FrP med én gang.

Meldingen på Facebook ble lagt ut av Tore Hornsletten, som er tredje vara i Elverum FrP. Meldingen ble deretter slettet.

Facebook-posten som flere medier reagerte på var åpenbart en helt legitim harselas over venstreliberale og deres retorikk.

Særlig var posten en harselas over hvordan venstreliberale misbruker ord som «rasist», som en hersketeknikk.

Litt uskyldig sarkasme var nok til at skadedyrene reagerte, og FrP la seg på rygg. FOTO: Skjermdump fra Facebook.

Selvhøytidelige venstreliberalere liker ikke harselas. De forstår ikke humor, og har tilsynelatende ingen mentale forutsetninger for å skjønne hvor dumme de selv er.

Derfor kastet Amedia-organet «Østlendingen» seg på saken, og tvang en beklagelse ut av FrP på grunn av harselasen på Facebook.

En sak som VG også plukket opp.

VG skriver mandag:

Elverum og Innlandet Frp tar avstand fra at et partimedlem la ut en meldingen «Jeg er rasist» på partiets lokale Facebook-side.
– Horribelt, sier gruppeleder.

Det kan riktig nok diskuteres hvor horribelt det egentlig er å harselere over bruken av hersketeknikker.

VG fortsetter:

Det var Tore Hornsletten, tredje varamedlem for Frp i kommunestyret i Elverum, som la ut meldingen og senere slettet den.

Han sier til VG at innlegget var ment sarkastisk og at det skulle vært lagt ut på hans personlige Facebook-side og ikke på Frp sin.

Som forventet. Omtrent det samme skjer hver eneste gang.

Legger seg på rygg

Hornslettens reaksjon når han blir oppringt av atale kvinnfolk i norske medier er forståelig. Selv om reaksjonen han kommer med kanskje ikke er så gjennomtenkt.

Men verre er det med reaksjonen som kommer fra Morten Kolbjørnsen, som er fylkesleder for FrP Innlandet. Når Kolbjørnsen blir oppringt av kjerringa i VG, så legger han seg fullstendig på rygg og beklager.

VG skriver:

Morten Kolbjørnsen, fylkesleder for Frp Innlandet, sier både lokallaget i Elverum og Frp Innlandet tar avstand fra innlegget.

– Vi må bare beklage. Det er en dårlig vurdering å legge ut en slik post og det representerer ikke det fylkeslaget eller lokallaget står for, sier Kolbjørnsen til VG.

Å backe unna, beklage og rulle seg i gjørma er den absolutt verste måten å reagere på når disse selvrettferdige figurene liksom skal «konfrontere» deg for en ytring eller mening. Særlig når det gjelder en ytring eller mening som dypest sett er legitim.

En beklagelse eller unnamanøver i slike tilfeller er like dumt som å prøve å slukke en smultbrann med å helle vann på den. Du gjør bare ting verre med å beklage. Det er å vise svakhet, og svakhet gjør at predatorene blir mer blodtørstige.

En slik svak reaksjon viser følgerne dine at du mangler integritet. Samtidig gir det dine motstandere en liten «seier» når du backer unna på noe som helt åpenbart bør være helt greit.

Korrekt respons

I tilfellet med Elverum og Innlandet FrP burde de tenkt at angrep er det beste forsvar.

De burde gått rett på sak og problematisert den retorikken som de harselerer med. Svart innledningsvis med å forklare hvordan ordet «rasist» misbrukes som en hersketeknikk.

Facebook-posten som de slettet i panikk burde også selvfølgelig blitt stående.

Dette handler som såkalt hundepsykologi. Nemlig at man må vise hunden(e) hvem som er sjefen. Noe som i betydelig grad gjelder alle pattedyr, også mennesket.

Man bør riktig nok ikke gjøre sånt hele tiden, men av og til er man nødt til å «sette flagget i bakken» og «erklære okkupert land».

Fylkesleder Kolbjørnsen burde ideelt sett svart noe som: «Haha, lol, det var en artig Facebook-post», og vist lojalitet overfor Hornsletten.

Leder i FrP, Siv Jensen, burde reagert på tilsvarende måte. Selv om de kanskje mener at Facebook-posten er litt døll og kjedelig.

Slik kunne de vist integritet overfor velgerne og grasrota. Mens de politiske motstanderne ville rotert rundt seg selv av forvirrelse og forargelse.

For det er jo ikke snakk om noe reelt kritikkverdig, eller noe ulovlig her. Det er tross alt bare snakk om at venstreliberalere, både i og utenfor mediene, misliker harselas over egen adferd.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: