LOL: NASA har angivelig funnet «døråpning» på Mars

I en tid hvor folk skal narres til å tro på aliens i flygende pyramider, dukker det nå opp «døråpninger» på Mars. Det hele er like utrolig som det er tåpelig.

Ting blir bare verre og verre. Nylig publiserte amerikanske NASA et bilde fra deres Mars-rover «Curiosity», som angivelig har tatt et bilde av noe som ligner en døråpning på Mars. Bildet skal være tatt den 7. mai fra kameraet i masten på Mars-roveren.

Bildet er åpent tilgjengelig på NASAs egne nettsider her:

https://mars.nasa.gov/raw_images/1064629/?site=msl

Riktig nok ser bildet ut til å være et bilde av en slags påbegynt døråpning, som kunne vært i filmer som Star Wars eller Dune, men det er all grunn til å ta dette med en god klype salt.

Her tar Mars-roveren «Curiosity» angivelig en selfie på Mars. FOTO: NASA.

Amerikanske myndigheter har lenge prøvd å starte en ny romvesen-skrekk etter stormingen av kongressen den 6. januar 2021. Blant annet har de spredd påstander om angivelige «flygende pyramider» med aliens inni. Historier som til og med norske Aftenposten presenterte som troverdige.

Les også: Aftenposten med falske nyheter om «flygende pyramider»

Trolig er dette bildet av en merkelig formasjon på Mars plassert ut for å skape spekulasjoner, og dermed få Q-tardsene opptatt av andre ting enn å storme kongressbygninger. Slike kampanjer er et utmerket middel for å holde folk distraherte.

Les også: Nå skal NPC-ene programmeres til å tro på romvesener

Det lukter statlig bullshit lang vei av hele opplegget. Bare se på det rare perspektivet i det angivelige fotografiet fra Mars. Mest trolig er det hele like fake og gay som alt annet som kommer fra amerikanske og norske myndigheter.


Del innhold: