LOL: Panikk om QAnon i Human-Etisk Forbund

Humanetikere er noe av den beste underholdningen som Gud har skapt. Nå angriper de 4chan-trolling som QAnon.

Som vi alle vet er humanetikere halvsmarte mennesker, som rakker ned på virkelig dumme mennesker, for å fremstille seg selv som smartere enn hva de er.

Når HEF nå angriper trollkampanjen QAnon fra 4chan, så illustreres dette fenomenet svært godt.

I Norge har humanetikere i Human-Etisk Forbund lenge dyrket et sterkt behov for å betale for dyre foredrag og konferanser, hvor de kan sitte sammen med andre humanetikere og høre at jorden ikke er flat eller kubisk.

Dette får humanetikere til å føle seg supersmarte.

I tillegg erklærer de gjerne at spøkelser ikke finnes, at mirakel-helbredelser på den kristne TV-kanalen Visjon Norge bare er tull, og at homeopatisk «medisin» ikke virker.

I og for seg helt banale sannheter, som de aller fleste voksne mennesker er innforståtte med.

Men for humanetikere er dette en crescendo, en apex og en senit av menneskelig opplysning. Det er toppen av kunnskapens høye tinder.

Amazin’.

Nå har humanetikerne nylig oppdaget bullshit-påfunnet QAnon.

Hva er QAnon?

QAnon er en trolig veldig gjennomtenkt og bra gjennomført trollkampanje fra nettstedet 4chan. Om mulig bedre enn det tidligere Zeitgeist-påfunnet.

I grove trekk handler det om at en anonym profil som kaller seg «Q» angivelig «lekker» helt absurde påstander om amerikanske myndigheter. Påstander om pedofile og satanistiske eliter, som angivelig kidnapper barn for å spise deler av hjernene deres.

QAnon på 4chan. FOTO: Skjermdump.

Det er rimelig åpenbart at man må være passe idiot for å la seg lure av troll på 4chan.

QAnon på 4chan. FOTO: Skjermdump.

Og humanetikerne kan nå, med stor bravour, erklære at de selv er smartere enn folkene som har latt seg trolle til å faktisk tro på QAnon.

Jeg er selvfølgelig svært imponert. Nå prøver jeg bare å finne ut hvor jeg kan kaste penger for å lytte til et HEF-foredrag om dette, og føle meg supersmart jeg også.

Kanskje kan jeg benytte anledningen til å samle noen autografer for å henge opp på veggen hjemme.

Noe å tro på

Tirsdag den 20. oktober publiserte nettsiden Fri Tanke en artikkel om QAnon, satanisme og konspirasjonsteorier.

Artikkelen er skrevet av journalist og stjernereporter John Færseth, som har skrevet en bok om temaet konspirasjonsteorier.

John Færseth på oppdrag for Dagbladet. FOTO: Scandza Forum.

Fri Tanke skriver:

Det siste året har det vært mange amerikanere – og nordmenn – som har hevdet at koronatiltak har vært en dekkoperasjon. I virkeligheten har USAs president Donald Trump vært opptatt med å redde barn ut av underjordiske tunneler, der de har blitt holdt fanget siden fødselen. Her har de blitt misbrukt av eliter fra politikken og underholdningsindustrien, mens det er blitt høstet hormoner fra hjernene deres som de samme elitene bruker til å ruse seg.

Alt sammen basert på avsløringene til en mystisk varsler kalt «Q».

Det baserer seg på publiseringen av svært kryptiske meldinger fra noen kalt «Q», som sies å være en sentralt plassert varsler som står nært Trump-administrasjonen. En viktig del av «avsløringene», som først blir lagt ut på nettstedet 8chan og deretter delt og fortolket andre steder, er at Trump bekjemper en gjennomkorrupt og ond maktelite som blant annet driver med rituelle overgrep.

Det er for øvrig 4chan, ikke 8chan.

Fri Tanke fortsetter:

Som vi har sett, rakk satanpanikken på 1980- og 1990-tallet å ødelegge flere liv før den ebbet ut. Det er i hvert fall ikke utenkelig at Qanon kan gjøre det samme, eller utløse voldshandlinger, slik forgjengeren Pizzagate har gjort. For i motsetning til satanpanikk på slutten av 1900-tallet, sitter det nå en «troende» i Det Hvite Hus og nekter å ta avstand fra Qanon.

Færseth avslører med andre ord at president Donald Trump er QAnon-troende, fordi Trump ikke hadde hørt om QAnon da han ble spurt om det.

Stjernereporter og super-journalist John Færseth. FOTO: Privat.

Naturligvis ble jeg så imponert over teksten i Fri Tanke at jeg løp rundt i sirkler, mens jeg viftet med armene og hoiet og skrek av begeistring.

Jeg ble så pumpet opp over kvaliteten, opplysningen, kunnskapene og humanetikken at jeg måtte sende opp fyrverkeri, inne i min egen leilighet.

Først nå, en uke senere, har jeg kommet meg såpass ned igjen at jeg evner å skrive om opplevelsen det var å lese den fantastiske artikkelen i Fri Tanke.

Endelig er jeg også opplyst. Akkurat som humanetikerne.

QAnon på 4chan. FOTO: Skjermdump.

Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: