LOL: Sverige brenner igjen

Sverige brenner igjen, folkens. Sverige brenner igjen.

Torsdag brøt det ut opptøyer i Linköping. Bakgrunnen for opptøyene er at en fyr ytret seg ufint om religion.

Opptøyene spredde seg deretter raskt til andre svenske byer.

Flere politifolk ligger nå skadet på sykehus. Brannbiler angripes med steinkasting. Politiet har også trukket seg vekk og tør ikke gjøre noe med problemene.

Situasjonen er så ille at til og med statlig kontrollerte NRK omtaler saken.

NRK:

For andre dag på rad har det vært kraftige sammenstøt mellom politi og motdemonstranter i Sverige.

Politiet har avfyrt et varselsskudd og har besluttet å oppløse Stram Kurs sin markering i Örebro på grunn av sikkerhetssituasjonen.

Klokken 20.30 opplyser politiet til SVT at situasjonen i området har roet seg.

– Det har roet seg ned betraktelig og de fleste har forlatt stedet. Men der ikke utenkelig at det kommer til å bli mer bråk utover kvelden, sier pressetalsperson Diana Qudhaib i politiet til kanalen.

Den danske politikeren Rasmus Paludan og partiet hans Stram Kurs er for tiden på det de kaller en valgturné i Sverige. Han gjorde også det samme under valgkampen i Danmark i 2019.

Langfredag er han i Örebro. Der blir han møtt av hundrevis av sinte motdemonstranter.

Legg gjerne merke til den bevisste bruken av ordet «motdemonstranter». Som om dette handler om en legitim politisk demonstrasjon mot høye strømpriser eller noe sånt.

Slike begreper brukes helt bevisst i propagandahensikt.

Samtidig har opptøyene god underholdningsverdi. Videoer og bilder fra opptøyene er nesten morsommere enn propagandaen som lages for å bortforklare hendelsene.

Husk også at dette er det samme politiet som trakasserer gamle bestemødre som klager over hvordan ting er annerledes nå, og som plager fedre til voldtektsofre når disse uttrykker sin fortvilelse på Facebook.

Samtidig er svenskene livredde for å si noe, i frykt for at pedofile transgroomere på den nye venstresiden skal kalle dem «rasister». Det er liksom det viktige.


Del innhold: