LOL: Tysk politi registrerer to gruppevoldtekter hver dag

Vestlige kvinners ønsker om å importere fremmedkulturelle unge menn som sexleker skaper nå uro i Tyskland. Ironisk nok rammer «problemet» kvinnene selv.

Vi kjenner alle til den typen litt småfeite hvite kvinner som alltid går rundt med skitne joggebukser og burugle-briller. Som oftest er de å finne i gangene på norske universiteter, i mediebedrifter og i offentlig forvaltning. De utgjør trolig 90 prosent av elektoratet til partier som SV, Rødt og MDG.

Fordi vestlige menn ikke har noe særlig lyst på disse kvinnene, naturlig nok, ønsker disse kvinnene å importere fremmedkulturelle menn for sex. For å gjøre dette misbruker de demokratiske prosesser til å drive frem globalistiske partier som går inn for å åpne grensene. Resultatet er en masseinnvandring til Europa, stort sett drevet frem av vestlige kvinners libido.

Her i Trondheim kan man gjerne observere disse «tantene» på Solsiden og på Bakklandet, omgitt av unge fremmedkulturelle gutter i 16–17-årsalderen med ny iPhone og merkeklær. Ting som guttene får for å gi «tante» litt nærhet.

Slik er det i de fleste europeiske land.

I Tyskland har disse kvinnene tilsynelatende fått mer enn de har bedt om. Ifølge flere aviser og TV-kanaler registrerer tysk politi nå i snitt to gruppevoldtekter hver eneste dag.

Bild-Zeitung:

Hver eneste dag blir i gjennomsnitt to jenter eller kvinner i Tyskland voldtatt av grupper av menn!

Dette sjokkerende funnet kommer frem etter en innsynsbegjæring som BILD sendte til det føderale kriminalpolitiet (BKA). Ifølge dataene er 704 gruppevoldtektssaker blitt registrert det siste året.

Til sammenligning: I 2019 var det 710 saker, og i 2018 bare litt færre (659).

Annenhver mistenkt var ikke tysk statsborger. Ofte kom mennene fra islamske land: Afghanistan, Syria, Irak.

Spesielt afghanere er uforholdsmessig representert – målt på grunn av sin lille andel av befolkningen. I 2018 var 6 prosent av de mistenkte afghanere. I den totale befolkningen utgjør de imidlertid bare 0,3 prosent.

De fleste av dem begikk handlingen mens de ventet på behandling av asylsøknaden sin.

Ikke et problem

Mange såkalte nasjonalister og konservative, som for eksempel Breitbart, omtaler slike saker som om det angivelig er et problem. Jeg mener derimot at det ikke er noe å bry seg om. At disse kvinnene nå får mer enn de har bedt om er ikke mitt problem eller mitt ansvar. Ikke ditt heller.

Det har til og med gått så langt at det snart ikke er politiets problem heller.

La dem bare holde på.

Det er absolutt ingen logisk grunn til å whiteknighte for disse kvinnene. De har for det meste bedt om det selv. Så det er ingen grunn til å involvere seg, eller å la seg engasjere av sutringen deres.

Hvis jeg kommer over en slik hendelse selv vil jeg bare rusle videre. Jeg vil ikke engang ringe politiet. Fordi det er ikke min oppgave å involvere meg i verdens elendighet.

Dette er i tråd med stoisisme. Å la verden bare være som den er.

Altfor mange lar seg bevege av sånne ting som masseinnvandring og gruppevoldtekter. Mange gjør det nesten til en livsstil å klage over slike ting. For noen blir det en identitet. Dette er noe som bør unngås, for det er i grunn ingenting vi kan gjøre med det uansett.

Verden er hva den er, ting er hva de er.

Det er når vi innser dette, og aksepterer det, at vi finner vår egen frihet.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: