Mediene: Hyenene jager i flokk, igjen

Venstreradikale aktivister i propagandaindustrien vil ekskludere Hans Rustad fra redaktørforeningen. Det er trolig like greit.

Årsaken er at redaktør Hans Rustad i Document har påpekt hvordan venstrevridde amerikanske medier har sin del av skylda for at Trump-supportere inntok den amerikanske kongressbygningen onsdag.

Videre blir Rustad anklaget for å ha spekulert i om presidentvalget i november 2020 kan ha vært rigget.

Disse anklagene kommer fra norske medier som selv har spredd konspirasjonsteorier om at presidentvalget i 2016 angivelig skal ha vært rigget av «russiske hackere». Påstander som har blitt grundig tilbakevist, men som likevel lever i beste velgående blant venstrevridde tølpere i norske medier.

Saken med Rustad nå viser oss nok en gang at norske «medier» er et fullstendig galehus.

Det er gitt som en selvfølge at Rustad vil bli ekskludert. Han ble trolig tatt opp som «medlem» fordi de hele tiden har planlagt å lage et stort nummer av å sparke ham ut.

Samtidig melder Medier24 at det var feil å invitere Resett-redaktør Helge Lurås til torsdagens «Debatten» på NRK 1. Dette fordi Lurås i likhet med Rustad har «feil meninger». Meninger som ikke er i tråd med kulturmarxistisk ideologi. Noe som har fått ekstremisten Christopher Pahle til å reagere.

Medier24:

Til Medier24 utdyper han hvorfor det var problematisk.

– Lurås har utdefinert seg fra Debatten ved å ikke følge anstendige spilleregler for en god offentlig debatt. Det bør finnes andre mennesker de kunne invitert enn ham.

Pahle forteller at han skjønner hva Solvang og Debatten ønsket med å invitere Lurås, men at han er uenig i den redaksjonelle vurderingen.

– Jeg synes det blir feil at statskanalen gjør dette når man vet at ytterliggående miljøer spekulerer i å slippe til på slike «stuerene» plattformer som en måte å spre budskapet sitt og hvitvaske meningene og metodene sine. 

Dette sier i grunn alt man trenger å vite om venstrevridde norske «medier».

Like greit

Vestlige land, og Norge inkludert, har kommet til et punkt i historien hvor det trolig er best å skape permanente splittelser i befolkningen.

Jeg har sagt det hele tiden. Den offentlige diskursen må splittes opp.

Derfor er det like greit at Hans Rustad blir ekskludert fra redaktørforeningen nå. Slik det åpenbart har vært planlagt hele tiden at skulle skje.

Med å la kulturmarxistene få ha massemediene sine, scenene sine og plattformene sine i fred, vil de kunne dyrke ideologien sin i et lukket ekkokammer. Et ekkokammer som av nøvdendighet vil bli trangere og trangere med tiden.

Enhver som befinner seg utenfor denne identifiserbare gruppen bør dermed ha minst mulig med dem å gjøre. Ideelt sett bør ikke noen ha noe som helst med dem å gjøre.

Dette innebærer å:

  • Ikke melde seg inn i foreningene deres.
  • Ikke avgi stemme i «valgene» deres.
  • Ikke ta del i «debattene» som de arrangerer.
  • Ikke gi dem penger.
  • Ikke la deg intervjue av dem eller svare på spørsmål fra dem.
  • Ikke inviter dem noen steder.
  • Ikke svar på angrep fra dem, og med dette la dem fremstå som ansvarlige når de aller nådigst lar deg komme med et tilsvar.
  • Ikke ta del i den diskursen som de legger opp til, med å dele innhold fra dem, eller med å bry deg om hva de mener eller gjør.

Jeg vil også legge til at det kan være en fordel å ikke humanisere dem for mye. Skal du først omtale dem så bør det skje konsekvent nedvurderende, sjikanøst og negativt.

Mørk humor er et veldig effektivt verktøy.

Jeg er av den oppfatning at dersom du ønsker å splitte noe, så bør kilene bankes virkelig godt inn i materialet. Skal du brenne broer så bør de brennes skikkelig.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: