Mediene: Vårt Land lei av latter på Facebook

Avisen Vårt Land har sett seg lei på at folk reagerer med latter-emoji under avisens Facebook-innlegg. Politisk redaktør Berit Aalborg skriver at avisen «må se på det».

Irrelevant. Tørr. Kjedelig. Politisk korrekt. Pretensiøs.

Avisen Vårt Land kan sies å være mange ting.

Men latter liker de ikke. Heller ikke på Facebook. Hvor folk nå reagerer med latter-emojis, når avisen deler sine innlegg på avisens offisielle Facebook-side.

«Problemet» har fått politisk redaktør Berit Aalborg i Vårt Land til å korse seg. Redaktøren lover en forurettet leser at «de skal se på saken».

En forurettet leser reagerer på at folk reagerer med latter på Facebook-innleggene til Vårt Land. Politisk redaktør Berit Aalborg svarer at de har lagt merke til det. BILDE: Skjermdump fra Facebook.

I praksis betyr dette trolig at noen tørre figurer i redaksjonen skal stirre litt på Facebook, over hornbrillene sine. Mens de snører sammen kirkekaffesnurpetruten til en bisarr grimase.

Samtidig som de stille forbanner oss lavkirkelige kristne for å ikke respektere avisen.

Fy skamme seg

For demonstrasjonens skyld har jeg nå selv forsøkt å reagere med latteremoji, på minst et par av innleggene på Facebook-siden til Vårt Land. Noe som viser seg å egentlig være litt morsomt i seg selv.

Det setter liksom en fargeklatt på en ellers grå avis.

En avis som med sin grå og bitre selvhøytidelighet bidrar til å skremme mennesker vekk fra det de forsøksvis skal representere.

Jeg vil derfor oppfordre andre til å gjøre det samme. Strø på med latter-emojier. For å spre litt farge, lys og glede i en ellers mørk tid. For å vise at selvhøytidelighet, kulde, egoisme og «ære» ikke er veien.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: