Millionboligene: Axel Fjeld

En vakker gammel trebygning fra 1950, ute på nydelige Laksevåg, huser i dag en mørk hemmelighet. Ondskapen som skjuler seg bak de hvitmalte treveggene er umulig å observere fra utsiden.

Folk som bor i den idylliske gata vet at det er noe ondt og forferdelig som skjuler seg i huset. Om nettene låser de dører og vinduer.

Av og til åpnes døra til huset, og en illeluktende skapning med onde og sadistiske øyne kommer ut.

Det er den beryktede løgneren og netthetseren Axel Fjeld (33), som har valgt å bosette seg der på hemmelig adresse.

Adressen er: Jansons gate 1, 5160 Laksevåg

Pris: Leieforhold

Det gamle trehuset i Jansons gate 1 i Laksevåg skjuler en mørk og ond hemmelighet. FOTO: Google.

Skapningen viser seg gjerne om natten. Et fjes så stygt at knapt en mor kan elske det kommer til syne i nattens skygger. De onde øynene lyser opp av gatelyktene.

En grusom stank av kommunismens over 100 millioner ofre føres avgårde med nattens vindkast. Lukta er så heslig at malingen har begynt å flasse av på flere bygg nedover gata.

Utallige mennesker i Bergen har nesten strøket med av stanken fra Axel Fjeld. Mange er det også som har hørt løgnene hans i nattemørket. Løgner som blir hevdet å komme fra helvetets mørkeste avkroker. Ja, fra fanden selv.

I Bergen er det kjent at uvesenet Axel Fjeld bare lar seg drive tilbake med kors og vievann.

Synet av kvitekrist gjør at den grusomme skapningen vrir seg. Svovelrøyk kommer opp fra nakken på den. Mens den hveser løgner mot deg. Men den trekker seg tilbake ved synet av et kors. Tilbake til det hvite trehuset hvor den holder til.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: