Millionboligene: Eivind Trædal

I vakre, urbane omgivelser oppe på Kværnerbyen i Oslo finner vi luksusboligen til politiker Eivind Trædal. Luksusboligen er selvfølgelig betalt for av norske skattebetalere.

Adressen er: Turbinveien 5, 0195 Oslo

Luksusleiligheten ligger i fjerde etasje, femte dør fra venstre. Den luksuriøse boligen er en del av Møllehjulet borettslag.

Her kan Eivind Trædal og Lan Marie Nguyen Berg nyte utsikten ut over Oslo. På skattebetalernes regning, selvfølgelig.

Les også: Akroma.no presenterer prosjektet «Millionboligene»

Ifølge eiendomsregisteret ble luksusleiligheten kjøpt for oppsiktsvekkende 924.210 kroner i 2015. Panthaver for boligen er DNB Boligkreditt.

Luksusleiligheten er oppført som en andelsleilighet. Trædal og Berg eier en halvpart hver. Leia for andelsleiligheten betales med skattepenger som de to grafser til seg.

Umiddelbart i nærheten kan de handle kosmetikk fra butikker som Aspa Norge og Ditt Apotek Kværnerbyen. I nærheten kan de også handle baker- og konditorivarer fra luksuriøse butikker som Piece of Cake.

Og skal de ha seg et nyp etter en romantisk middag, kan Eivind kjøpe vakre blomster fra den luksuriøse butikken Rose Blomster, rett rundt hjørnet.

Vi kan vel alle forestille oss hvordan han harver over kona, på det dyre kjøkkenbordet. Mens det klirrer i kostbare krystallvaser.

Det er en forstemmende tanke. Her er et bilde av en søt katt til å vaske fantasien med.

Tenk på en søt katt. FOTO: Helgi Halldórsson (CC BY-SA 2.0).

Å leve i luksus på arbeiderklassens skattepenger må være behagelig.

Betalt av deg og meg

Eivind Trædal liker å spøke med at arbeiderklassen opplever å betale for mye skatt. En arbeiderklasse som består av hardtarbeidene mennesker, som ofte ikke har råd til egen bolig.

Ifølge Skatteetaten hadde Eivind Trædal en god inntekt i 2018. På mange hundre tusen kroner. Lan Marie Berg hadde en inntekt på godt over én million. Mer nøyaktig 1.074.454 NOK for skatteåret 2018.

Til sammen mottar Trædal og Nguyen Berg statlig støtte, i form av «lønn» og godtgjørelser, som utgjør mange ganger det en normal norsk småbarnsfamilie har av inntekt. Dette kalkulert ut ifra gjennomsnittet for barnefamilier hvor begge foreldrene jobber.

Da kan man tillate seg å gjøre narr av arbeiderklassen. Av hardtarbeidene norske håndtverkere, sykepleiere, renholdsarbeidere, renovasjonsarbeidere, lagerarbeidere og sjøfolk.

Luksusleiligheten til Eivind Trædal og Lan Marie Nguyen Berg ligger vakkert til, på luksuriøse Kværnerbyen i Oslo. FOTO: Google.

Les også: Millionboligene: Didrik Schjerven Søderlind


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: