Millionboligene: Joakim Møllersen

Bloggeren Joakim Møllersen (36) har gjort seg selv så hatet at han må bo på hemmelig adresse i Oslo. Akroma gir deg historien.

Etter å ha fått fyken i Klassekampen, startet Joakim Møllersen og andre opp bloggen «Radikal Portal».

Et bloggnettsted som siden 2013 har tiltrukket seg en forsamling ekstreme og kriminelle elementer. Blant andre den gjentatte ganger straffedømte Kenneth Arctander Johansen, samt kaffevoldsmannen Øivind Bergh – som fikk en kraftig reaksjon fra politiet etter å ha angrepet Kurt Oddekalv med glovarm kaffe.

Mislykket nettsted

Møllersen har publisert så mye løgn, sladder og falske nyheter på «Radikal Portal» at han også ble kastet ut av PFU i 2018. De ville ikke lenger behandle klager mot den type nettsteder.

I dag har bloggen «Radikal Portal» svært få lesere. De siste kommentarene som ble skrevet i kommentarfeltet på nettstedet ble skrevet for mer enn seks måneder siden.

Til og med Akroma.no har ifølge verktøyet Alexa Ranking et større og mer engasjert publikum.

Likevel hevder «Radikal Portal» å være drevet av støtte fra Fritt Ord. Noe som ikke stemmer. Nettstedet fikk opprinnelig et engangsbeløp fra Fritt Ord i 2013, for å starte opp et prosjekt som i søknaden fremsto som legitimt og troverdig. Et prosjekt som i ettertid har falt på steingrunn.

Hemmelig adresse

Etter å ha ertet på seg omtrent halve Norge, med løgner og sjikane, er Joakim Møllersen i dag bosatt på hemmelig adresse i Oslo.

Adresse: Brettevilles gate 21

Pris: Leieforhold

BETALT AV DET OFFENTLIGE: Møllersen har aldri hatt særlig tilknytning til arbeidslivet. Boligen betales derfor av det offentlige. FOTO: Google.

Boligen har det meste av fasiliteter.

Presenterer seg som «redaktør»

Avisa Nordland publiserte en sak den 5. august 2019, hvor de omtaler Joakim Møllersen som «redaktør». Dette er noe Møllersen presenterer seg som, til tross for at han ikke er med i Norsk Redaktørforening.

Fra tidligere har Møllersen bare noen korte arbeidsforhold i Klassekampen og E24. Men disse arbeidsforholdene var for 13 år siden, tilbake i 2007.

Likevel presenterer Møllersen seg som «redaktør».

Saken i Avisa Nordland 5. august 2019 handlet om at Møllersen var blitt valgt til valgkampsekretær for Rødt i Bodø.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: