Millionboligene: Rune Berglund Steen

Med en flott enebolig til nærmere seks millioner kroner, viser lederen av «Antirasistisk Senter» hvordan skattepenger kan sløses bort. NGO-en baner seg vei til store pengesummer fra det offentlige hvert år.

Bare i 2020 får NGO-en «Antirasistisk Senter» utbetalt 5,1 millioner kroner fra det offentlige.

Dette er penger som i stor grad blir brukt til å «lønne» aktivistene som utgjør organisasjonen. Slik at de kan hevde å drive sin kamp mot «rasisme og diskriminering». Mens de relativt åpenbart bare er ute etter lettjente penger å putte i sin egen lomme.

Å misbruke antatte minoriteter i Norge som vikarierende argument, for å skaffe seg penger, kan ofte være lukrativt.

Les også: Akroma.no presenterer prosjektet «Millionboligene»

Ifølge eiendomsregisteret har Rune Berglund Steen virkelig funnet gullgåsa. I 2016 kunne han kjøpe seg en flott og luksuriøs enebolig med hage, garasje og egen parkeringsplass.

Adresse: Stenbråtveien 116

Pris: 5.750.000 NOK

Stenbråtveien 116 ble kjøpt av Rune Berglund Steen i 2016, for 5.750.000 NOK. FOTO: Google.

Boligen ligger idyllisk til oppe på vakre Stenbråten i Oslo. Den ble kjøpt «cash». Uten å ta opp lån i banken.

Dette er åpenbart et eklatant eksempel på offentlig sløseri av skattepenger.

Holdes hemmelig

Søker man opp telefonnummeret som Rune Berglund Steen oppgir på nettsidene til organisasjonen, så er adressen som kommer opp på 1881.no den som tilhører organisasjonens kontor nede i Oslo sentrum.

Søker man opp det offentlige telefonnummeret som Rune Berglund Steen har lagt ut på nettsidene til «Antirasistisk Senter», så viser 1881.no dette resultatet. BILDE: Skjermdump fra 1881.no.

Samtidig vises navnet på en annen person, som ikke har noe med organisasjonen eller miljøet å gjøre, dersom man søker opp adressen på tjenesten 1881.no.

En annen person er registrert på adressen Stenbråtveien 116 i telefonkatalogen. Vedkommende har ingenting med Antirasistisk Senter å gjøre. BILDE: Skjermdump fra 1881.no.

Men eiendomsregisteret lyver ikke.

Hvorfor Rune Berglund Steen ikke er åpen om hvor han bor, er merkelig. Tross alt er det en riktig fin enebolig han har kjøpt seg. Betalt av norske skattebetalere.

De samme nordmennene som Rune Berglund Steen baner seg vei til penger med å kalle «rasister», er selvfølgelig interesserte i å vite hva skattepengene deres går til.

Åpenhet og transparens er viktig i et liberalt demokrati. Disse aktivistene burde lære seg slike verdier, og bli litt mer åpne rundt sine egne bedrifter. Vise samfunnet hva alle pengene går til.

Les også: Millionboligene: Didrik Schjerven Søderlind
Les også: Millionboligene: Eivind Trædal


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: