Nå skal NPC-ene programmeres til å tro på romvesener

Romvesener som flyr rundt i pyramideformede romskip er den nye landeplagen. Trenden kommer fra USA hvor dette «forskes» på.

Amerikansk propaganda om romvesener har spredd seg til Norge. Schibsted og Aftenposten sprer nå spekulasjoner om «flygende pyramider» og besøk fra det ytre rom.

Det hele er åpenbart bare støy, ment for å holde IQ ≤ 95-segmentet av befolkningen opptatt med noe uvesentlig og harmløst, sånn at de ikke begynner å stille spørsmål ved at Joe Biden viser klare tegn til aldersdemens, eller noe.

Bakgrunnen for disse romvesen-spekulasjonene fra USA er at det amerikanske forsvaret har publisert noen kornete videoer med rare ting som angivelig beveger seg på himmelen. Noen soldater i flyvåpenet har også stått frem og hevdet at de angivelig har sett disse tingene.

Les også: UFO-er ser ut til å bli den nye greia til Q-tards

Det rare er at disse «observasjonene» alltid er på kornete videoer og dårlige bilder.

En hører liksom aldri at slike ting blir fanget opp av kommunikasjonssystemer, radar, våpensystemer, sigintsystemer eller satellitter. Noe som kan komme av at folk flest ikke har nevneverdig bevissthet rundt sånne ting. Video er teknologi som de fleste allerede kjenner til, så det krever ingen videre forklaring om hvordan ting fungerer, eller hvordan ting ble fanget opp.

For NPC-er

Selvfølgelig finnes det ikke romskip som beveger seg i absurde mønster i lufta, for å deretter forsvinne ned i havet, som en slags flygende ubåter. At disse skal være formet som pyramider gjør påstandene fra USA bare mer absurde.

Likevel formidles det helt ukritisk fra norske medier som Aftenposten og NRK.

Den som skjønner et minimum av hvordan luftmotstand fungerer, og hvordan motstand i vann fungerer, vet at slike gjenstander ville hatt et kjempeproblem med både fremdrift og styring.

I tillegg er det grunn til å lure på hvorfor eventuelle romvesener flyr opp fra havet, for å deretter fly litt i sikksakk frem og tilbake på himmelen, og å deretter fly ned i havet igjen. Det hele fremstår som en fullstendig irrasjonell ting å gjøre.

Dette er momenter som taler for at det hele bare er oppspinn, og at det er oppspinn som er beregnet for å villede og forvirre. Det er laget for NPC-er som lar seg imponere over nær sagt hva som helst, bare det presenteres i en populærvitenskapelig kontekst.

For noen år siden var det såkalte avskyelige snømenn som var det store. Temaet var overalt i vitenskapsmagasiner, ukeblader og TV-programmer. Selvfølgelig ble det aldri funnet noe sånt. Men fenomenet skapte likevel en bevegelse blant folk som gikk rundt og trodde på det.

Les også: Aftenposten med falske nyheter om «flygende pyramider»

Tar kontakt

Hvis det hadde eksistert romvesener med så avansert teknologi, hvorfor skulle de snike seg rundt slik uten å ta kontakt?

De kunne vel teknisk sett bare ringt eller sendt en e-post. Kanskje kunne de bare respondert på de radarsignalene som sendes ut til verdensrommet for å søke etter liv, og avtalt å komme på besøk.

De ville selvfølgelig behersket teknologi såpass.

Hvorfor alt dette hemmelighetskremmeriet, og hvorfor dukker de alltid opp når amerikanske myndigheter til rette folks oppmerksomhet vekk fra noe?

Samarbeider disse angivelige romvesnene med U.S. Department of State for å avtale å dukke opp hver gang det er mest beleilig, eller er det kanskje tilfeldig?

Selvfølgelig er Israel også involvert i det hele.

Ifølge innslaget har amerikanske og israelske myndigheter kontakt med romvesener, og det finnes angivelig en base på mars hvor det er utstasjonert personell sammen med romvesener.

For NPC-er er dette som kokain. De føler seg opplyst og at de liksom vet noe som andre ikke vet. De føler at dette er vitenskap, og at de selv er skikkelig smarte og vitenskapelige.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: