Nei, bloggeren Fjordman har ingen skyld for 22. juli

At bloggeren Fjordman har skrevet tekster hvor han påklager en negativ utvikling i Europa, har ikke inspirert Behring Breivik. Derimot har problemene i Europa vært stor inspirasjon for 22. juli-attentatet.

Vi lever i en verden hvor våre statsledere bevisst importerer primitive grupper til Europa.

Hensikten med denne importen er selvfølgelig at de som kommer skal voldta og utnytte hvite barn, i land som Storbritannia. Et fenomen som har blitt kjent blant annet som grooming-skandalene i UK.

Grooming-skandalene i UK er et omfattende sakskompleks. Hvor gjenger med hovedsakelig multikulturell bakgrunn har prostituert og forgrepet seg på britiske småjenter, i byer som Rotherham.

Massemediene har bevisst søkt å skape en irrasjonell frykt for «rasisme» i den hvite befolkningen. Slik at disse overgrepene har kunnet fortsette uforstyrret. Samtidig har alle som har protestert og opponert mot overgrepene, blitt demonisert og trakassert. Av både myndigheter, NGO-er og andre.

Ting går til helvete i Europa. Fordi noen vil at det skal gå til helvete.

Sånne ting skjer selvfølgelig ikke helt av seg selv. Utviklingen som skjer er ønsket og villet. Den er detaljstyrt. Dette er åpenbart noe som våre statsledere ønsker. Og dette er hva de onde kulturmarxistene i Europa ønsker.

Grooming-skandalene i UK er likevel bare toppen av det isfjellet vi står overfor som europeere. Det er så uendelig mye mer.

Et Europa i fritt fall

Hvis du snakker åpent om at utviklingen som skjer er villet, blir du gjerne beskyldt for å fremme en konspirasjonsteori. Av personer, foretak, medier og grupper som samtidig og implisitt argumenterer for at utviklingen må være helt tilfeldig.

Dette til tross for at den samme negative utviklingen skjer i nær sagt alle europeiske land – helt samtidig.

Og dersom det mot formodning er snakk om en tilfeldig utvikling. Hvorfor da denne påfallende aversjonen mot å snakke åpent om problemene, samt å rette opp i dem?

Man kan saktens undre. Men undrer man lenge nok, fremstår det helt klart at utviklingen er villet. Det er jo bare å se på alle dem som jobber hardt og utrettelig for å demonisere kritikerne, og samtidig underslå fakta og viktig informasjon. De gjør jo ikke dette arbeidet, og denne innsatsen, helt tilfeldig de heller.

Kort forklart er Europa i fritt fall. Og det er ønskelig for enkelte at Europa faller.

Motivasjonen deres for å ønske dette finner vi i den perverse ideologien kulturmarxisme. En ideologi som fremmer et ubeskrivelig hat mot hvite.

Fjordman

I årene før 22. juli-attentatet i 2011 forfattet den norske bloggeren Fjordman en lang rekke svært gode tekster. Som blant annet problematiserer den negative utviklingen i Europa. I tillegg til en rekke andre ting. Som giftig feminisme. Eller hvordan samfunnet lider under et moralsk og etisk forfall.

Helt legitime tekster, skrevet på flytende og idiomatisk engelsk. Tekster som ble lest av svært mange, og satt pris på. Også nå i dag.

Anders Behring Breivik er ingen særlig god skribent. Men han hadde åpenbart latt seg affisere av utviklingen i Europa. Så han skrev et manifest, der han brukte Fjordmans tekster til å illustrere problemene som han observerte.

Dette er ikke det samme som at Fjordman inspirerte Behring Breivik. Eller at Fjordman har noe som helst skyld for de handlingene som Behring Breivik utførte den 22. juli 2011.

Inspirasjonen til handlingene var åpenbart en negativ og villet utvikling. Som de onde kulturmarxistene står bak, og som de kjemper for. Blant annet med tilnærmet industriell demonisering og karakterdrap av kritikere. Dette gjorde at Behring Breivik så seg nødt til å handle. Og han valgte å handle overilt. Med å angripe det han anså for å være et hovedkvarter for mektige kulturmarxister. Samt det han anså for å være en bootcamp for kulturmarxistiske rekrutter (sic).

Til tross for at attentatet var spektakulært og oppsiktsvekkende. I den grad at de fleste av oss ble stående og måpe. Hadde ikke attentatet noen reell virkning.

Resultatet kan oppsummeres med en ødelagt varebil, masse knust glass, 77 døde personer og et rettssystem som forliste foran øynene på nasjonen.

Ikke mye forandring å skryte av akkurat.

Noen å skylde på

Til tross for at bloggeren Fjordman ikke har noe med det som skjedde å gjøre, søker de onde kulturmarxistene etter syndebukker.

De trenger noen å legge skylda på, for å kunne ikle seg en falsk offerrolle. Samtidig som de forleder oppmerksomheten vekk fra seg selv, og vekk fra sine onde intensjoner.

Fjordman er perfekt til dette formålet.

Og siden onde kulturmarxister er onde kulturmarxister, prøver de desperat å demonisere Fjordman. Med alle midler. Løgn, demagogi, TV-serier, pludrete bøker, kronikker og annet.

Det mangler ikke på skitne triks.

Dette til tross for at folk gjerne ser hva de prøver på, og gjennomskuer nok en ond plan. På alle måter er de onde kulturmarxistene sammenlignbare med de såkalte skeksiene, fra TV-serien The Dark Crystal.

Mentaliteten er nøyaktig den samme. Onde, grådige, ærgjerrige og dumme.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: