Noen malte over tagging på blitzhuset

OBS: Denne artikkelen er ment som satire. Enhver likhet med virkelige personer er nesten litt tilfeldig.

Natt til mandag 28. desember ble tagging på blitzhuset malt over av ukjente personer. Saken har skapt hodebry for både politiet og andre.

En mystisk video viser en person utstyrt med en boks maling og en liten malerull som dekker over noe tagging på blitzhuset.

Hendelsen skjedde tidlig på morgenen, før blitzerne hadde stått opp.

Den forferdelige handlingen har skapt frustrasjon og fortvilelse.

Forstander i Det antirasistiske trossamfunn, Ervin Steen, opplyser til Akroma.no at det var en antirasistisk tagging som ble malt over.

– Det er bare 629 år siden pogromene i Spania skjedde, og det skal ha blitt brukt maling der også for å male over viktige symboler, sier forstanderen.

Tydelig frustrert over hendelsen opplyser forstanderen at saken har skapt fortvilelse.

– Voldelige blitzere er blant våre viktigste allierte i kampen mot nordmenn. Mange av dem er redde og fortvilte etter nattens hendelse.

Politisak

Kriminalinspektør Andreas Krusewdullzki ved Oslo politikammer er bekymret for at hendelsen kan ramme rekrutteringen til blitzmiljøet. Et miljø som politiet er helt avhengige av for å sikre nok sysselsetting i etaten.

– Politiet er som kjent avhengige av å opprettholde et visst nivå av kriminalitet og ekstremisme i samfunnet. Dersom politiet legger for mye innsats i å bekjempe dette, vil vi ironisk nok arbeide for våre egne oppsigelser, opplyser kriminalinspektøren, og fortsetter:

– Slike hendelser kan redusere rekrutteringen til blitz-miljøet. Noe som vil bety mindre voldskriminalitet, og det er svært uheldig for politiet økonomisk. Politiet har bevillinger og budsjetter å tenke på. Vi leker ikke butikk.

Kriminalinspektøren opplyser videre at politiet har satt alle ressurser inn for å finne de skyldige.

– Denne hendelsen er et direkte angrep på en av politiets viktigste inntekstkilder. Derfor har saken fått aller høyeste prioritet.

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) opplyser at saken har høyeste prioritet også hos dem.

Hemmelig agent Bjarne Kristian Staughøyl i PST er bekymret for at Russland kan stå bak.

– Vi i PST frykter at det kan være snakk om russisk spionmaling. En type maling som rapporterer direkte til Moskva.

Den hemmelige agenten forteller at PST ser svært alvorlig på russisk spionasje.

– Russisk spionasje mot blitzhuset er svært alvorlig. Polititopper og viktige politikere har barn som vanker her, og det må forbli en hemmelighet, sier den hemmelige agenten.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: