Noen refleksjoner om Resett-sutringen

Dette er et debattinnlegg. Innholdet står for skribentens egne meninger.

Jeg må innrømme at jeg har Resett som en av mine mediefavoritter og titter innom mer enn én gang daglig, men i det siste har jeg merket meg at ikke alt er som det skal i den gården, men det har jo det heller aldri vært:) 

Det tok ikke lang tid før denne stolte forkjemperen i første linje for ytringsfrihet og appeller til deltagelse før jeg ble bannet fra å kunne kommentere der. Det forstår jeg egentlig godt siden Resett ikke vil klare å beholde sitt kristensionistiske jødeelskende klientell, og pengene deres, hvis man tillater kritikk av de selvutvalgte.

Tross alt så vil de fleste som leser og deltar i et kommentarfelt ønske å få bekreftet sine egne meninger, og aller helst få dem forsterket. Derfor forbauset det ikke stort da de noe etter å ha bannet meg også utelukket partieier- og -formann i Alliansen, Hans J. Lysglimt Johansen. I mine øyne er Lysglimt en meget moderat mann, som omtaler seg selv som spesielt humoristisk og titulerer seg som satirist og artist. Altså en mann som må få lov til å ta seg store friheter uten å bli holdt ansvarlig for det han sier. Tross alt er det nasjonalisme med et smil, en latter og litt satire som gjelder. Men slik ser ikke alle det.

Her er hva «Oslo mot Rasisme» ifølge et innlegg på Selvstendighetspartiet sin FB-side sier om partiføreren: 

Hans Jørgen Lysglimt Johansen, Alliansen-leder og antisemitt. Lysglimt har tvitret at han er “… dritt lei at jødene skal få pushe frem dette falske holocaust narrativet”, kaller folk “jødelakeier», og har ytret at om det var opp til han, skulle LHBT+-personer havnet i konsentrasjonsleirer.

Auda, da forstår jeg bedre at kristensionister som elsker jødene og setter Israel først tar avstand fra Lysglimt. Enten kan ikke Lysglimt ha forstått hvordan det fungerer i Norge, selv blant dem som sier «Norge først». Det de Cuckservative egentlig mener er Israel first og deretter Norge. Slik blir det tull og misforståelser av. 

Det virker som om Lysglimt har lært, men det er nok for sent siden han nå omtaler at hensikten med Alliansen er å være et ytringsfrihetsprosjekt. Men det er jo Resett også med sin stiftelse av Ytringsfrihetsforbundet, men akk. Én gang «nazi», alltid «nazi». 

Historien rundt Resett sin utestengelse av Lysglimt var for meg startsignalet til at Resett etterhvert ville rendyrke sin kristensionistiske projødiske profil, og det gjorde de med en patetisk artikkel skrevet av Erling Marthinsen hvor han hyller Holocaust som sannhet. Tåpelig gjort, for siden fikk han sparken for en liten sleiv. Noe med å hylle Anders B. Breivik med en tempelridder på FB-profilen sin den 22. juli.  

Lærer folk aldri eller er det freudianske glipp både av Erling og Lysglimt? 

Vel tilbake til dagens artikkel av Mumler Gåsegg, som er anonym og ganske sikkert bruker dametruser, og sitter og tisser, siden han ikke våger å skrive under eget navn.

Femser gjør det gjerne slik: 

https://resett.no/2020/12/07/har-dere-tenkt-pa-at-resett-faktisk-kan-forsvinne 

Mumler Gåsegg liker dårlig at folkene i kommentarfeltet, altså Resett sitt kommentariat, gir Resett litt velfortjent pepper i forbindelse med dekningen av presidentvalget i USA.

Gåsegget maner til samhold og forståelse og at kommentariatet fortsetter å være lojale og gi Resett av sine surt ervervede penger, slik at Lurås og Co. kan fortsette å skrive positivt om svindleren Joe Biden og hans tyveri av valgresultatet. 

Resett forlanger håndfaste bevis for at det er blitt fusket, men som gammel datamann kan jeg gå god for at bruker du programvare til å samle inn og behandle valgdata, og du holder koden hemmelig, så kan man ikke bevise en slik svindel.

Mye åpen svindel er allerede bevist, så at hele valget var rigget er det ikke tvil hos meg om. Og det er det heller ikke i Resett sitt kommentariat. 

Gåsegget spør leserne direkte: «Har dere tenkt på at Resett faktisk kan forsvinne?» 

Mitt svar på det er Ja, og so what? 

Resett er grunnleggende sett en del av problemet, og har som formål(?), og i alle fall effekt å avlede frustrasjon, slik at den kanaliseres inn til sirkelrunking i kommentarfeltet. Skal Resett overleve og utvikle seg må de legge bort offerrollen og gi ekte etnonasjonalister (også kalt «nazister») som Lysglimt spalteplass. Men det gjør de nok ikke og dermed åpner markedet seg for andre alternative medier.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: