Nordmann voldtok hunder – dømt til fengsel i fem måneder

En 31 år gammel norsk småbarnsfar ble nylig dømt for seksuell omgang med hunder. Dette er hva mediene ikke forteller om saken.

Akroma velger å ikke identifisere den domfelte mannen med navn av hensyn til mannens barn.

Rettssaken som gikk i Nedre Romerike tingrett den 23. mars i år var en temmelig uvanlig sak. En 31 år gammel, etnisk norsk mann, ble domfelt for å ha forgrepet seg seksuelt på flere hunder. Mannen ble også funnet skyldig i å være i besittelse av overgrepsmateriale som viser overgrep mot barn.

Det som gjør saken ekstra spesiell er at mannen ikke var alene om overgrepene mot dyrene, men tilhører et miljø i Norge som finner sammen for å utføre seksuelle overgrep mot hunder.

Flere norske medier har nylig omtalt saken, men mediene er ofte i overkant sparsommelige med informasjon fra selve dommen.

I rettsavgjørelsen heter det:

Tiltalte forklarte at han forholdt seg som beskrevet i tiltalen i perioden 2012–2019. Han mener det kan ha skjedd til sammen 10–15 ganger i denne perioden, overfor 3 ulike hunder, herunder en schæfer, en golden retriever og en type setter.

En av hundene var hunden til ekskjæresten hans, en annen av hundene passet han for en bekjent, og den siste hunden fikk han tilgang til etter å ha fått kontakt med eieren på internett. Med denne personen utvekslet han erfaringer og ønsker vedørende seksuell omgang med blant annet hunder.

I politiavhør har tiltalte forklart at det skjedde 20–30 ganger. Han mener nå han har fått tenkt seg bedre om, og at det ikke skjedde så mange ganger som det fremgår av politiavhøret, men heller 10–15 ganger.

Under rettssaken forklarte mannen nærmere hva han brukte å gjøre med hundene.

Den seksuelle omgangen skjedde blant annet ved at tiltalte først masturberte hundens kjønnsorgan, hvoretter hunden penetrerte tiltaltes analåpning, mens tiltalte sto naken på alle fire. Hunden sto rolig mens dens kjønnsorgan var inni tiltaltes analåpning. Tiltalte masturberte seg selv samtidig. Den seksuelle omgangen varte i ca. 15–20 minutter, og ble avbrutt når hudens kjønnsorgan ikke lenger var erigert.

Ved andre anledninger behøvde ikke tiltalte gjøre noe med hunden utover at han stilte seg opp på alle fire, hvoretter hunden penetrerte han. Han slikket ellers hundenes kjønnsorgan, og lot dem slikke hans kjønnsorgan

Forgrep seg på andres hunder

Mannen forgrep seg seksuelt på både sine egne hunder og på hunder til folk som han kjenner. Uten at de intetanende hundeeierne visste hva som foregikk.

Tiltalte har ved flere anledninger, overfor tre hunder, over mange år agert på en måte som i det minste var egnet til å medføre belastninger for hundene, herunder i det minste ansporet de til adferd og aktivitet som ikke er naturlig for dem. Retten legger til grunn at dette i hvert fall har skjedd minimum 20 ganger.

Det vises til tiltaltes politiforklaring. Tiltalte har utvist en høy grad av skyld over tid, herunder har han hatt seksuell omgang med og utført seksuelle handlinger på flere hunder i sitt nærmiljø når han skulle passe disse for intetanende eiere, samt at han har fått overlevert en hund for å misbruke denne etter å ha hatt kontakt med eieren på internett, og avtalt at slikt misbruk skulle finne sted.

I tillegg til å bli dømt til fengsel i fem måneder fikk domfelte forbud mot å inneha hund, inntil videre. Han må også ut med 4.000 kroner i saksomkostninger.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: