Nordmenns kollektive idioti

Nordmenns dumhet bør aldri undervurderes. Kaoset langs norske vinterveier er et bevis på dette.

Hvert eneste år skjer det samme. Vinteren kommer, kulda kommer, snøen kommer og det blir snøkaos på veiene. Likevel insisterer store deler av befolkningen på å kjøre rundt i et elektrisk apparat som drives av et batteri. Folk setter seg bak rattet på elbilene sine og legger ut på norske vinterveier.

Som forventet kjøles batteriene i elbilene ned i det kalde været, noe som fører til at batteriene ikke avgir nok strøm til å drive de elektriske apparatene fremover. Resultatet blir at de elektriske apparatene stopper. Dette er helt grunnleggende fysikk.

Til alt overmål blir folk overrasket over at dette skjer. Det kommer som et like stort sjokk hvert år – i år som i fjor.

NRK:

Beredskapssjef etter E18-kaoset: – Elbil-eiere bør se an værmeldingen

Ekstremt vintervær setter nytt søkelys på elbil. – En stopp kan bli kald og langvarig. Dette har ikke så mange tenkt over, tror beredskapssjef Yngve Årøy.

«Ekstremt vintervær.» Det er jo det samme hvert år. Det er helt normalt vintervær i et land med lange og kalde vintre.

NRK fortsetter:

– Elbil-sjåfører bør være nøyere enn andre med å se an værmeldingen, sier fylkesberedskapssjef i Agder Yngve Årøy.

Tidligere denne uken ble E18-trafikken slått ut av tungt snøvær.

2500 biler ble stående opptil et halvt døgn i kø ved Tvedestrand.

Ifølge politiet gikk elbiler tomme for strøm.

– Diesel- eller bensinbiler kan til nød etterfylle ved krise. Det er verre med elbiler, sier Årøy.

Ja, det kan være et problem å etterfylle bensin og diesel på elbiler. Godt å vite.

«Grønn teknologi»

Det store spørsmålet er: Hvorfor i all verden kjører folk rundt i elbiler – og det i Norge av alle steder?

Svaret på dette spørsmålet er mer latterlig enn du først kan tro.

Norske myndigheter har i en årrekke oppfordret nordmenn til å kjøpe elbiler på grunn av «klimakrise». Et fullstendig åndsforlatt påfunn som handler om at kufjert angivelig ødelegger været og får isbjørnene til å smelte, eller noe.

Som om jordkloden ikke alltid har gått fra istid til istid, med konstante variasjoner i klimaet. De norske fjordene er et bevis på dette, da de er skapt av at is har brutt store revner i grunnfjellet under klimaendringer som tidvis har skjedd veldig brått og brutalt.

De norske fjordene (til venstre i bildet) er et resultat av konstante klimaendringer. FOTO: NASA (CC0).

Til tross for dette velger mange nordmenn likevel å høre på myndighetene og kjøpe elbiler, fordi rike eliter vil investere mer penger i «grønn teknologi» – for å bli enda rikere.

Denne «grønne teknologien» har ironisk nok ført til enorm rasering av norsk natur med ineffektive vindmølleparker, samtidig som det er blitt lagt svære kraftkabler til utlandet for å eksportere vindkraft – noe som har ført til at strømprisene i Norge har gått gjennom taket.

I tillegg har de skyhøye strømprisene ført til inflasjon. Det er som en bonus oppå det hele.

Resultatet er at nordmenn nå står fast med elbiler langs veiene, med lommene fulle av strømregninger som de ikke får betalt.

Samtidig lover politikerne nå å «hjelpe» nordmenn med disse strømregningene, med å bruke nordmenns egne skattepenger. Noe som bare er å flytte problemet videre nedover veien. Folk kunne like gjerne stått i veigrøfta med elbilene sine og pisset i buksa for å holde varmen.

Elbilen er blitt et symbol, et ikon for nordmenns kollektive idioti.

Lyden av elbil signaliserer norsk dumhet, noe som vi virkelig kunne eksportert i store mengder.

«Wuuuuu…»

Ta på maskene

For å være ærlig så mener jeg at nordmenn ikke lenger fortjener noen sannhet. Alt de fortjener er hva de nå får. De fortjener de løgnene som de kjøper. Dette er hva som skjer når folk ser på TV og lytter til odiøse løgnmedier fulle av fake news og faenskap.

Nordmenn har selv valgt inn de politikerne som de har fått. De har selv kjøpt disse elbilene. De har selv valgt å tro på medier og myndighter.

Når elbilene er hentet opp av grøfta og igjen kan lades opp med grisedyr strøm, så håper jeg at de samme nordmennene kjører elbilene ned til nærmeste vaksinesenter for å få tredje, fjerde og femte booster-vaksine mot koronavirus. Når de deretter smitter hverandre og blir syke, så har de i hvert fall konsumert produktene som elitene selger til dem.

Slik vil disse idiotene i det minste ha vært til nytte for noen, om så bare for grådige eliter.

Jeg håper også at de husker å ta på seg de kirurgiske munnbindene som ikke egentlig beskytter mot noe som helst.

Eller enda bedre er det dersom de blir påvirket til å gå rundt med ball gags i fjeset, når omikron-beta-viruset eller noe dukker opp på nyåret. Om ikke for viruset så kan de gjøre dette for klimaet, for å ikke slippe ut dårlig ånde.

FOTO: Mick Amato (CC BY-SA 2.0).

Slik blir de skikkelig stilige når de kjører rundt i elbilene sine.

«Wuuuuu…»


Del innhold: