Norge: E24 vil ha flere fremmedkulturelle toppledere i norsk næringsliv

Nå skal det ikke være nok å ha gode kvalifikasjoner, eller å være flink i jobben du gjør. Riktig fremmedkulturell etnisitet skal også være et krav.

Vel, slik har det egentlig vært lenge.

Ifølge den globalistiske tabloiden VGs økonomiprosjekt E24 har norske toppledere feil etnisitet. Det er for mange hvittinger og poteter som toppledere i Norge, og det liker ikke kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V).

E24 skriver lørdag:

E24 har undersøkt bakgrunnen til topplederne i Norges 100 største selskaper, etter den siste tidens debatt om mangfold og inkludering i næringslivet.

15 av 100 toppledere er født i andre vestlige land, mens fem har en bakgrunn fra ikke-vestlige land.

Norge trenger åpenbart å gjøre noe med dette problemet.

«Senter for mangfoldsledelse»

Kvinner, minoriteter og funksjonshemmede er en berikelse i seg selv. Faktisk kompetanse er mindre viktig.

Det er helt klart ytre kvaliteter som kjønn og etnisitet som teller. Og da er det viktigst å ikke være hvit, eller mann.

Mangfoldsgründer Lovleen Rihel Brenna, som grunnla NGO-en Senter for mangfoldsledelse, mener at representasjon er viktigere enn kompetanse.

E24 skriver:

Lovleen Rihel Brenna er grunnlegger og daglig leder av Seema, Senter for mangfoldsledelse. Hun mener at vi har havnet i en blindsone hvor vi stopper ved tallfesting av kvinner, nasjonaliteter og synlig mangfold.

– Det som ofte er det mest synlige er hudfarge og funksjonsnivå. Og da er det ofte representasjon vi snakker om, ikke mangfoldskompetanse som organisasjonen anerkjenner, sier Brenna til E24.

Lovleen Rihel Brenna driver Seema AS, et selskap som er «engasjert i lederopplæring og organisasjonsutvikling.»

Når vi ser på tallene til Seema AS er det åpenbart at Lovleen Rihel Brenna har mye å lære bort til norske ledere og organisasjoner.

Hvem trenger ferdigheter og kompetanse når man kan ha mangfoldskompetanse? FOTO: Skjermdump fra Proff.no.

Det er åpenbart at Lovleen Rihel Brenna vet hva hun snakker om. Å kjøre en statlig støttet NGO ned til en soliditet på -19,2% krever litt egeninnsats.

E24 skriver videre:

Brenna mener det ikke holder at 15 av 100 toppledere er født i andre vestlige land og at 5 av topplederne har en flerkulturell bakgrunn.

– Spennvidden i mangfoldet blant topplederne er for liten. Det er umodent og naivt å tro at dette er bærekraftig over tid.

Hvem vil vel ikke ha Lovleen Rihel Brenna som toppleder i firmaet sitt? De må være rasister og sexister.

Synes det er skuffende

Selveste kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) synes det er skuffende at så mange hvitinger er toppledere i norske selskaper.

E24 skriver:

E24 har lagt frem tallene for kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V). Han synes det er skuffende at så få toppledere har det han kaller for blandet etnisk opphav.

– Her har vi som samfunn mye terreng å ta igjen. Samtidig håper jeg flere lar seg inspirere av ledere som Daniel, Sirine og Ros-Marie, skriver ministeren i en e-post til E24.

– Slike ledere kan være med på å bryte ned barrierer og vise vei, og forhåpentligvis vil det også motivere andre til å våge å la en med annet etnisk opphav til nå toppen.

Bryte ned barrierer ja. Det er hva dette handler om.

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) mener det er skuffende at selskaper i hvite land har hvite ledere. FOTO: Viken Venstre (CC BY-SA 2.0).

Er det noe den tredje verden og kvinner er kjente for, så er det godt og produktivt lederskap. Det er derfor ting alltid går så bra når de får lede ting.

Det er derfor den tredje verden og Sverige er så suksessrike.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: