Norge: Krakilsk mobb raser mot afrikansk trollmann

Norske medier er i harnisk over den afrikanske trollmannen Durek Verrett. Blant annet anklages den homofile trollmannen for å drive med fusk.

Tilsynelatende skyldes feiden at norske medier selv vil ha monopol på å drive med fusk.

Da tillates ingen andre å komme på banen med sine lurerier. Det handler vel om territorium.

NRK, Morgenbladet, VG, Dagbladet og Aftenposten har gått fullstendig fra konseptene i saken.

Ikke uventet, da den afrikanske trollmannen gir dem sterk konkurranse i å fare med overdrivelser og ville påstander.

Blant annet hevder sjaman Durek Verrett at han kan snu atomer. Mens de ovenfor nevnte mediene hevder å drive med seriøs og troverdig journalistikk. Begge disse uttalelsene er selvfølgelig helt uhørte.

Angriper prinsesse

Da mediene ikke har lykkes i å skremme den afrikanske trollmannen fra å drive sine heksekunster i Norge, har de i stedet gått til angrep på prinsesse Märtha Louise. Som er trollmannens kjæreste.

Blant annet har flere kvinnelige profiler i mediene fremstått med utilslørt sjalusi.

Trolig fordi de selv ikke kan være prinsesser. Og fordi de åpenbart vil ha en stor og kjekk Durek for seg selv. Det er all grunn til å anta at sjamanen har en skikkelig sjamanstav.

I stedet må disse kvinnelige medieprofilene ta til takke med underdanige små soyboys. Gjerne av den sorten med hornbriller og Mac.

Kvinnelige, norske medieprofiler er en trist og deprimerende gjeng.

Jeg mener at det i stedet er på tide å vise litt raushet og åpenhet. Med å ønske prinsessen og sjamanen alt godt. De har ikke gjort noe galt. Men blir likevel overfalt av et odiøst pressekorps.

Selv om vi ikke støtter spiritualisme, sjamanisme og trolldom, så bør vi ha rom for å ikke være smålige overfor dem som gjør det.

Del innhold: