NRK-ansatte NPC-er angriper nettavisen Resett

Tre NPC-er i propagandafabrikken «NRK» brukte store deler av et radioprogram onsdag på å sverte nettavisen Resett som «nazister». Radiosendingen var åpenbart ment som programmering av meninger hos andre NPC-er, og var følgelig ikke beregnet for mennesker.

NPC-ene med serienummer 652841094, 327408482 og 412209547 er nemlig ansatt i NRK P3. Her er oppgaven deres å distribuere oppdateringer.

Gjennom blant annet NRK P3 får norske NPC-er programvareoppdateringer på hva de skal mene og føle, samt hvilke programmatiske responser de skal avgi.

Med andre ord oppdaterer NRK P3 filene <meninger.dat> og <følelser.dat> i hjernen på norske venstreradikalere.

I radiosendingen onsdag gikk oppdateringen på at Resett er såkalte nazister. Noe som er ment å øke aggresjonsnivået hos norske NPC-er. De blir med andre ord programmert til å kjøre <reaksjon-nazi.exe> når de hører om Resett.

En programsekvens som blant annet får hjernen til venstreraddisene til å spille av lydfiler som <ingen-rasister-i-våre-gater.wav>.

NRK-ansatte er i dag stort sett bare NPC-er. Altså grå og platte figurer, uten personlighet, kreativitet, evne til selvstendig tenking eller menneskelige egenskaper.

Les også: NPC-hypotesen kan vise seg å stemme

Via radio, TV, aviser og blader kjøres det konstant ut programvareoppdateringer til norske NPC-er. Oppdateringene er å regne som en slags patcher til den kollektivistiske bevisstheten deres.

I tillegg sørger oppdateringene for å lappe sikkerhetshull i softwaren til NPC-ene. Slik at ikke NRK-ansatte eller andre begynner å oppføre seg som Microsofts chatrobot Tay. Noe som viste seg å bli en skandale av dimensjoner. For å lese mer om skandalen med Microsoft Tay, kan du gjøre det på nettsidene til MIT Technology Review.

Norske sosialister og venstreradikalere, også kjent som NPC-er, er ikke så veldig forskjellige fra Microsoft Tay. De fungerer på stort sett samme måte. Men uten evne til læring, slik AI har.

Resett omtalte saken torsdag. Men redaktør Helge Lurås er åpenbart ikke så tech-savvy at han uten videre forstår hvordan norske NPC-er fungerer. Så han publiserte en menneskelig lesbar utskrift av programvareoppdateringen som ble kringkastet på NRK P3. Men vi som driver litt med programmering, ser raskt at utskriften er i programmeringsspråket NPC++. Som er standard programmeringsspråk for NPC-programmering.

Del innhold: