NRK: Endelig en løsning på kattedame-problemet

Med å overbevise barnløse feminister om å krige for Ukraina, får Norge kvittet seg med et problem. Det gir også bedre plass til snille og søte kvinnelige flyktninger i stedet.

Norge har lenge hatt et økende problem med mannevonde, barnløse og kranglevorne feminister på 30+. Særlig har dette blitt et problem på Østlandet, men det er også alvorlig i andre landsdeler.

Krigen i Ukraina ser nå ut til å være en mulig løsning.

NRK:

Norske Sandra sa ikke noe til foreldrene da hun meldte seg til tjeneste i Ukraina. Nå får hun trening som skarpskytter.

Sandra reiste da den russiske invasjonen var et faktum, i februar. Hun startet som helsearbeider i saniteten på den første turen nordover med de ukrainske styrkene.

Deretter har oppgavene blitt flere og skarpere.

– Etter det har jeg fått andre oppgaver, opptrening på andre felt. Jeg kan vel si at min favoritt er trening som snikskytter, sier Sandra.

NRK treffer henne i Lviv i Vest-Ukraina.

(…)

Hun mener at hele livet fra hun var seks har ledet opp til at hun er i Ukraina nå.

– Det er et bevisst valg, som jeg følte meg moralsk forplikta til å gjøre.

Teamet hennes har blitt sendt på oppdrag til fronten rundt Kyiv og fronten i sør. Hun beskriver det som en kampenhet.

– Krig er krig. Kvinner og barn blir skutt på gata. De russiske styrkene bomber sykehus og skoler. Det gir oss motivasjon til å slå hardt tilbake.

Mer vil ikke Sandra si om hva hun har sett og gjort ved fronten.

Norske feminister er som hovedregel lite mottakelige for logikk, men de er svært mottakelige for sosial shaming. Derfor kan shaming-kampanjer på sosiale medier som Instagram være en effektiv metode for å få dem til å reise nedover.

En salgspitch om at de har «fredsprivilegium» og at krigen trenger «sterke og uavhengige kvinner ved frontlinjen», burde gjøre susen. Vi bør utfordre dem til å bevise at kvinner er like dyktige som menn, også til krig og konflikter.

Les også: Vi bør snakke om kattedame-problemet

At NRK lager status-saker om dem er helt klart et pluss. Dette gjør at de får masse likes på SoMe, og ser de at andre feminister får likes på SoMe, blir de misunnelige – og da har de ikke noe annet valg enn å dra nedover selv.

Det er en vanntett plan.


Del innhold: