Om nettsiden

Hva er Akroma.no?

Akroma.no prøver på ingen måte å være et nyhetsnettsted. Det er et nettsted for personlige meninger, rants, kommentarer, samfunnsdebatt og generell omtale. Nettstedet fungerer som en hub og debattplattform for den ytre høyresiden i Midt-Norge.

Innholdet på Akroma.no kan være skrevet «tongue-in-cheek» og være preget av sarkasme, ironi og underliggende humor – også uten at dette er markert eksplisitt som humor.

Nettsiden er laget av, redigeres av, og eies av Johan Slåttavik, som er ansvarlig utgiver for innholdet. Dette ansvaret gjelder også for eventuelle utgivelser på papir eller i bokform.

Navnet Akroma kommer av adjektivet akromatisk, som betyr fargeløst.

Innholdet på Akroma.no er opphavsrettslig beskyttet. Tekst, innhold, video og bilder som finnes på Akroma.no tilhører nettstedets eier, kreditert tredjepart, eller er lisensiert som public domain (CC0). I noen tilfeller lenkes det til innhold som tilhører eksterne tjenester i henhold til disse tjenestenes respektive brukeravtaler. Tekst, innhold, video og bilder som eksplisitt tilhører Akroma.no kan ikke benyttes, kopieres eller gjengis uten tillatelse fra eieren av nettsiden. I noen tilfeller kan det også bli publisert tekst, innhold, video og bilder med tillatelse fra tredjepart som har opphavsrett. Dette innholdet kan ikke benyttes, kopieres eller gjengis videre uten samtykke fra aktuelle tredjepart som har rettighetene til innholdet.

Akroma.no bruker Disqus som kommentarsystem. I kommentarfeltet vil det være brukergenerert innhold som utgiver av nettstedet i utgangspunktet ikke er ansvarlig for.

Det oppfordres likevel til å ta kontakt med eier av nettstedet dersom det skulle være innhold i kommentarfeltet som er av klart ulovlig eller injurierende karakter. 

Nettsiden har også egne krypterte forum på Tor-nettverket. Omtrent en gang i året åpner disse forumene for registrering av nye brukere. I 2021 utgjør disse forumene den største delen av debattplattformen.

Nettstedet Akroma.no er registrert som mottaker av Basic Attention Token (BAT). 

Ønsker du å donere Bitcoin eller Monero, kan du gjøre det med disse adressene:

Ønsker du av en eller annen grunn å ta kontakt, så finner du kontaktinformasjon nedenfor.

NB! Selgere kan ta seg en lang spasertur ut på en kort brygge.

Keybase: johanslattavik

E-post: johan@akroma.no
PGP-fingeravtrykk: 729F 7583 415A 3D88 60DC  0421 325D FB02 8A1C 56E7

Telefon/Signal: (+47) 940 55 405