Oslo: Aggressive konformister raser mot Steigan

Konformister som sitter foran TV-en og heier på krig vil nå ta levebrødet fra folk som ikke gjør det samme. Nylig fikk vi se et eksempel på dette.

Når aggressive konformister ser at noen har andre meninger om noe enn det TV-en gir beskjed om, blir de sinte. Veldig sinte.

Da yrkespolitikerne Lene Westgaard-Halle og Eivind Trædal forrige uke fikk vite at Pål Steigan kan ha andre meninger enn hva de har lært på TV, ble de rasende. Faktisk ble de så rasende at de bestemte seg for å ta levebrødet fra Steigan på grunn av dette.

Steigans «forbrytelse» var å hevde at Ukrainas myndigheter er korrupte og naziinfiserte. Noe som kanskje ikke er så rart, tatt i betraktning at bandittene i den Israel-finansierte Azov-bataljonen er en del av landets offisielle nasjonalgarde.

Nå skal jeg ikke være antydende her, men jeg tør likevel foreslå at det er en mulighet for at Steigan har helt rett.

Azov fotografert 30. januar 2022. FOTO: Azov.

Problemet er bare at TV-en ikke har gitt Westgaard-Halle og Trædal beskjed om at Azov er nazister. Det betyr at de vil nekte på dette, helt til TV-en gir dem en programvareoppdatering som instruerer dem til å tro noe annet.

Det hele er så enkelt at hvis TV-en instruerer dem til å støtte Ukraina, så støtter de Ukraina. Hvis TV-en instruerer dem til å støtte Russland og Putin, så støtter de Russland og Putin.

Den dagen TV-en sier at Azov er nazister, og dermed oppdaterer programvaren deres med dette budskapet, vil Westgaard-Halle og Trædal rase på Facebook og Twitter over dette. De vil da skrive ting som «OMG! Se på naziene i Azov. Sheeeiiit. Ukraina er korrupt og naziinfisert. WTF!» – men inntil TV-en kommer med en slik oppdatering vil de konsekvent fornekte det.

Når TV-en oppdaterer sånne med programvareoppdateringer tar det vanligvis bare noen sekunder før de tilpasser synspunkter og meninger til det oppdateringen fra TV-en inneholder. Som et eksempel tok det ikke mange sekunder før sånne glemte panikken over koronaviruset, og i stedet fokuserte fullt ut på krigen i Ukraina.

Så mye makt har faktisk TV.

Uansett. Med harmdirrende fingre skrev de sinte innlegg på sosiale medier, hvor de oppfordret til boikott av Parkteateret i Oslo fordi Steigan er medeier i foretaket.

(Merk: Leses med en sint og indignert stemme.)

Yrkespolitiker Eivind Trædal fulgte opp på tilsvarende måte.

«Pål Steigan eier Parkteatret. Tror det blir en stund til neste gang jeg tar en øl der», raste Trædal i et offentlig Facebook-innlegg.

Resultatet ble at Parkteateret lot seg presse. Som så mange dessverre gjør når aggressive konformister begynner å sutre. Dette fikk Westgaard-Halle til å komme med følgende oppdatering på Twitter:

(Merk: Leses med en sint og indignert stemme.)

Noe som også er verdt å legge merke til er at en lang rekke offentlige figurer i politikk og medier har vist sin støtte til denne boikottaksjonen. Ikke overraskende er det folk fra Schibsted, Arbeiderpartiet, HEF og lignende som trykker «liker» på disse tåpelighetene.

Meningsfrihet

Selv er jeg ganske liberal når det gjelder ting som meninger, litteratur og politikk. Folk må få kunne mene akkurat hva de vil uten å miste jobben eller levebrødet på grunn av politiske meninger. Jeg dømmer folk ut ifra hva de gjør, ikke hvilken politisk fløy de tilhører eller hva de mener om en propagandakrig.

Personlig støtter jeg ikke verken Russland eller Ukraina, fordi det ikke er min krig, men folk må kunne mene hva de ønsker om sånne ting uten å bli utsatt for press og boikottaksjoner.

Dessverre er ikke aggressive konformister helt på linje med dette.

Det som overrasker meg er at Steigan ikke har tatt tilstrekkelig høyde for at det finnes folk som Westgaard-Halle og Trædal, og at det er en god del sånne. Særlig tatt i betraktning at denne type aksjoner er blitt ganske vanlig.

Les også: Sveinung Rotevatn er så upopulær at han mottar trusler

Å møte disse miljøene med å selv være ærlig, åpen og ha en åpen økonomi er derfor en tabbe. Selv har jeg sørget for å skape meg en tilværelse hvor disse aggressive automatonene ikke egentlig kan gjøre noe som helst for å ta fra meg levebrødet.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre Steigan og alle andre som har meninger om ting å vurdere en lignende tilnærming. Skal man ha meninger i Norge, og i hvert fall meninger som ikke er i tråd med budskapet på TV, så bør man ta høyde for at at aggressive konformister vil prøve å ta fra deg levebrødet.

I dag er det stort sett bare Skatteetaten som egentlig har innsyn i hva jeg driver med. Sånn må det av nødvendighet også være. Det gir en bedre sikkerhet på den måten, og det hindrer slike kampanjer fra å ramme meg.

Folk bør også ta høyde for at norske bankkontoer kan bli stengt dersom man har meninger, noe Lykten har skrevet om tidligere.

Lykten:

Det kommer stadig nyheter ut om at banker stenger ned bankkontoer til politikere tilhørende høyresiden i Europa. Dette har skjedd i blant annet Sverige, Tyskland og Østerrike.

Samtidig stenges også tjenester som Paypal, Patreon, GoFundMe, Stripe, Mastercard og andre betalingstjenester for de som tilhører den politiske høyresiden. Dette i tillegg til sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og Youtube. Instagram har sågar innlagt forbud mot bilder av mennesker de mener har «feil verdigrunnlag».

Dette gjelder også for komikere, skuespillere, musikere, artister, forfattere og andre som har valgt å stå utenfor den politisk korrekte meningskorridoren.

Det neste steget vil da være å stenge ned muligheter for boliglån, leie bolig, billån, forsikring, flyreiser, besøk på restauranter, månedskort til tog, buss og trikk og innkjøp av mat.

Dette er den tolerante og inkluderende venstresiden.

Verden er heldigvis full av banker som ikke bryr seg om hva kontoeierne mener politisk, så lenge de driver lovlig virksomhet. Disse bankene er akkurat like bra som de norske.

Den dagen bankene begynner å stenge ned bankkontoene til folk fordi de blir oppfattet som å være for langt til venstre eller høyre politisk, så er jeg forberedt på dette. Alle bør være forberedt på sånne ting.

Dette med å bygge seg en sikker tilværelse er også bibelsk.

24Hver den som hører disse mine ord og gjør det de sier, ligner en klok mann som bygde huset sitt på fjell. 25 Regnet styrtet, elvene flommet, og vindene blåste og slo mot huset. Men det falt ikke, for det var bygd på fjell.

    26 Og hver den som hører disse mine ord og ikke gjør det de sier, ligner en uforstandig mann som bygde huset sitt på sand. 27 Regnet styrtet, elvene flommet, og vindene blåste og slo mot huset. Da falt det, og fallet var stort.

– Matt 7,24–27

Del innhold: