Oslo: Document.no raser over antatt vaksine-prioritering

En ny og eksperimentell vaksine mot Covid-19 blir ikke testet ut på hvite barn. Dette har gitt falske konservative et kollektivt tantrum.

Israel-først-Norge-sist-nettstedet Document.no har siden fredag vært i harnisk over at norske myndigheter angivelig vil gi en ny og eksperimentell vaksine til fremmedkulturelle først.

Vaksinen er ifølge NRK basert på en helt ny type teknologi, som aldri tidligere har vært testet på mennesker.

Saken har falt det israelske norske nettstedet tung for brystet.

Fredag skriver Document.no:

Mens somaliere i sommer hadde desidert høyest forekomst av smitte, er det nå pakistanere som befinner seg på smittetoppen.

Dermed kan vi med sikkerhet vite at de muslimske miljøene kommer foran den jevne nordmann i vaksinekøen. Det er logisk og også hensiktsmessig, da det er i disse miljøene smitten spres mest, men det må være lov å stille spørsmål ved hvorvidt det er etisk riktig å «belønne» mennesker som bevisst unnlater å følge myndighetenes råd om smittevern.

Jeg bør kanskje spare dere for vitser her om «hvordan er dette et problem?», og lignende. Men det er selvfølgelig fristende.

Ormeyngelet i Document.no har i vel et tiår forkledd seg som «konservative», mens de i virkeligheten har drevet offensiv subversjon av den konservative bevegelsen i Norge.

Dette gjør de med å prøve å overbevise nordmenn om at voldelig islam i Europa er en årsak og ikke en virkning. Voldelig islam er ifølge Document.no liksom det store problemet, ikke de som aktivt jobber for å gjøre Europa «multikulturelt».

Slik jeg ser det minner Document.no om sånne blå drops med kirsebærfyll. Blå på utsiden, og fulle av rød guffe på innsiden. I tillegg til å smake skikkelig tilgjort og syntetisk.

At de nå står frem i denne saken, og insinuerer at de vil bruke nordmenn som forsøkskaniner for helt eksperimentelle medikamenter, er som forventet.

Faktasjekket

Lørdag ble fredagens artikkel til Document.no faktasjekket av Faktisk.no, som til alt overmål bruker Pandemrix-Preben som ekspertvitne om den nye og eksperimentelle vaksinen.

Noe som etter Pandemrix-skandalen i 2009 burde få alle røde varsellamper til å lyse. Men som i denne saken bare understreker den fullkomne galskapen.

Faktisk.no skriver lørdag:

Det stemmer ikke at somaliere kommer foran i vaksinekøen når koronavaksinen skal deles ut i Norge.

Det er Folkehelseinstituttet (FHI) som lager en anbefaling som inneholder prioriteringer for hvem som skal få en vaksine først.

FHI avviser kategorisk at somaliere eller de muslimske miljøene kommer foran den jevne nordmann i vaksinekøen, slik nettstedet Document.no hevdet.

At faktasjekken er litt på siden av det Document.no publiserte fredag bør påpekes. Men isolert sett greier Faktisk.no å sette skapet på plass.

Faktasjekken fikk Document.no til å revne helt.

Søndag skriver Document.no:

Fredag faktasjekket Faktisk.no Documents artikkel Somaliere kommer foran i vaksinekøen. Ved å tolke artikkelen som om Document påstår at noen har sittet ved et skrivebord og protokollført at somaliere skal slippe forbi i køen, konkluderer faktasjekkerne med at den er feil. Men enhver gjennomgang av empiri viser at Document har rett.

De ranter videre:

Iveren etter å finne feil i Documents artikler må ha vært stor hos faktasjekkerne i Faktisk.no. Ingen av opplysningene Document har framlagt, har samsvart med hovedstrømsmedienes og myndighetenes fokus på norsk ungdom og polske arbeidsinnvandrere som «verstinger» hva gjelder koronasmitte. La oss ikke glemme at Faktisk.no har nettopp NRK, TV2, Dagbladet og VG på eiersiden. Men det er ikke mulig å finne faktafeil i Documents saker. Vi kunne kanskje ha skrevet vil komme foran i vaksinekøen fremfor å bruke presensformen kommer, men det er flisespikkeri.

Sukk.

Jeg er ingen vaksineskeptiker. Men jeg har en bevissthet på at nye og eksperimentelle medikamenter kan ha utilsiktede bivirkninger, som ikke oppdages før etter flere år med testing.

Noe vi erfaringsmessig vet etter den kontroversielle Pandemrix-saken i Norge. Hvor hundrevis av nordmenn fikk helsa ødelagt av alvorlige bivirkninger etter en eksperimentell influensavaksine.

Så mitt forslag er at Norge tester ut den nye og eksperimentelle vaksinen mot Covid-19 på vaksinefanatikere i og rundt Human-Etisk Forbund, og på Document.no. Noe det gjerne kan lages et TV-program om.

Så slipper vi mer debatt om hvem som skal få den nye vaksinen først og sist.

I tillegg så vil eventuelle virkninger og bivirkninger kunne demonstreres for det norske folk på en klar og tydelig måte.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: