Oslo: Dragqueen leser for barn på Deichman

Hvis du tror kulturmarxismen ikke kan bli verre så tar du feil. Deichman tilbyr høytlesning for barn med dragqueen «Elektra Puzzz».

Hva er vel mer naturlig enn å la en oversminket transvestitt lese politisk korrekte eventyr for barna dine på biblioteket?

Deichman (arkiv):

Dragartist Elektra Puzzz elsker å bytte på hvordan hen ser ut, alt etter som hvordan hen føler seg fra dag til dag. Å mime til favorittsangene foran speilet er noe hen spesielt glad i! Elektra Puzzz har pyntet seg for høytlesningsstund og er klar for å lese «Drømmeprinsen» av Justyna Nyka for deg!

Legg merke til bruken av ordet «hen».

Herregud.

Boka handler om en prinsesse som ikke vil gifte seg. Kongen, faren hennes, finner mange friere til henne, men det er ingen av dem hun vil være sammen med. Derfor drar hun alene ut i verden for å finne sin drømmeprins, og det blir en reise med flere overraskelser.

Passer for alle, små og store, som liker eventyr!

Nå, jeg vet ikke riktig om jeg tror helt på akkurat det.

Bak sminken finner vi Katinka Steengaard som er utdannet drama- og teaterpedagog. Hun har tidligere jobbet som lærer, og underviser nå i Kulturskolen og er frilanspedagog, produsent og dragartist.

Dette er hva de vil hjernevaske barna dine med.

Selvfølgelig er prinsessen i eventyret som fortelles en lesbisk prinsesse.

En lesbisk prinsesse med identitetskrise, som står opp mot patriarkatet.

Alt har et marxistisk tilsnitt.

Det eneste som mangler i eventyret er hvordan prinsessen gir bort alt hun eier til gnomer. Fordi seks millioner gnomer ble tryllet om til lampeskjermer av en slem trollmann med tannkostbart.

Eller at prinsessen åpner grensene til kongeriket for å slippe orkene inn. Fordi de slemme hvite alvene fikk de stakkars orkene til å plukke bomull en gang.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: