Oslo: Fanatikere raser etter kritikk mot rituell omskjæring

Søndag delte en gruppe ut flyveblader med informasjon om rituell omskjæring utenfor synagogen i Oslo. Det har fått fanatikere til å rase.

Det var gruppen Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) som delte ut informasjon om rituell omskjæring og kjønnslemlestelse av spedbarn.

Blant annet informerte de om hvordan den farlige og skadelige praksisen innebærer at religiøse mørkemenn suger blod med munnen fra spedbarns kjønnsorganer.

Religiøse mørkemenn, anti-hvite hatgrupper, kommunister og perverse sadister har i etterkant fordømt kritikken mot kjønnslemlestelse.

Mange av disse mener at kritikk av kjønnslemlestelse må forbys.

Sadister raser

Utdelingen av informasjon om kjønnslemlestelse av barn har fått mange ondskapsfulle figurer til å rase.

Den religiøse mørkemannen Ervin Kohn, som livnærer seg som nestleder av den statsstøttede NGO-en «Antirasistisk Senter», i stedet for ærlig arbeid, går hardt ut på Twitter mot kritikken av rituell omskjæring.

Kohn gir klart uttrykk for at kritikk av barnemishandling må forbys.

Også andre ønsker at sadisme mot småbarn skal være fritt frem.

Kjendis-anorektiker Ingeborg Senneset, som er barnløs, ondskapsfull og bitter, er blant dem som tydeligst markerer støtte til rituell barnemishandling.

Hun deler Kohns poster på Twitter flere ganger.

Videre antyder hun at det er «anstendighet» å kjønnslemleste spedbarn med en sløv og skitten kniv, og deretter suge blod fra kjønnsorganene deres med munnen.

Barnemishandling og kjønnslemlestelse er altså blitt synonymt med «anstendighet». Det sier litt om hvor onde disse figurene faktisk er.

Også andre ondsinnede sadister har gått ut på Twitter, hvor de fordømmer kritikk av rituell barnemishandling.

Fremstiller overgripere som «offer»

Kommunistiske tidsskrifter som Vårt Land og Dagsavisen har gått lengst i å fordømme kritikken mot kjønnslemlestelse og barnemishandling.

De har i løpet av denne uken publisert lange avhandlinger, som er ment å fordømme skepsis mot legemsbeskadigelse av barn.

Vårt Land skriver:

DNMs nettside omtaler aksjonen som «opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring» og den skal ha foregått på flere steder i Norge, Sverige, Danmark og Island. Aksjonen foregikk i uken før Yom Kippur og ble avsluttet på høytidsdagen.

At aksjonen skjedde under feiringen av Yom Kippur, jødenes forsoningsdag, er ikke tilfeldig, mener Kohn.

– Dette er den viktigste jødiske høytiden. De gjør det for å provosere, sier han.

Dagsavisen skriver noe lignende:

Forstander Ervin Kohn i DMT var selv til stede da nynazistene ankom synagogen. Ifølge Kohn ble det satt opp en stand utenfor bygningen hvor DNM-sympatisørene delte ut løpesedler med antisemittisk innhold. Bilder organisasjonen selv har lagt ut samsvarer med Kohns gjengivelse. 

Kohn beskriver hendelsen som «ubehagelig» og «ekkel». 

– For oss er dette ekstremt provoserende, sier Kohn, som også er nestleder i Antirasistisk senter.  

I tekstene prøver de kommunistiske tidsskriftene å fremstille figurer og miljøer som utøver kjønnslemlestelse av barn som «offer», bare fordi disse blir kritisert for sine handlinger.

Det blir med andre ord fremstilt som noe grusomt å kritisere sadistiske overgrep mot barn.

Og det sier mye om hvilke miljøer dette er.

Sadisme som motiv

Små barn er de minste og svakeste blant oss. Derfor blir de gjerne et yndet mål for sadisme og overgrep.

Det samme gjelder også dyr.

Kulturmarxister er som hovedregel motiverte av nettopp sadisme.

Det er på grunn av sadistiske motiver at de driver organiserte personforfølgelser, fratar uskyldige mennesker arbeidet, og deretter støtter kjønnslemlestelse av småbarn.

Kulturmarxister er bare onde.

Derfor er det opp til oss som er gode å gjøre motstand mot kulturmarxisme, og mot suicidalhumanisme, i alle dets groteske og makabre former.

Kun slik kan vi fjerne ondskapen, og få en bedre verden.

Motstand mot kulturmarxisme er å gjøre motstand mot vold, sadisme, overgrep og kjønnslemlestelse av småbarn.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: