Oslo: Jamal Sheik har behov for mer rumpesalve

Kronisk og langvarig butthurt er et utbredt problem for antirasister. Prisen på rumpesalve gjør at de knapt har råd til nudler.

Det er ikke lett å være Jamal Sheik om dagen.

Fyren er en liten småfisk som brukes av rasismeindustrien i Norge. Fra en sliten leilighet i Oslo driver han en liten Instagram-konto som heter «rasisme i norge», hvor han anklager nordmenn for å angivelig være rasister.

Slike miljøer fungerer som «profesjonelle ofre» for rasismeindustrien, og all kritikk og uenighet med dem skal rutinemessig stemples som rasisme.

Påfunnene om angivelig rasisme er typisk lett gjennomskuelig som bløff.

Det er liksom på det nivået.

Etter at en norsk togkonduktør ble slått og kalt «pedo» av en fremmedkulturell ungdomsgjeng, ble konduktøren uthengt som «rasist» av Sheik på Instagram. Hensikten med uthengingen var at den uskyldige togkonduktøren skulle miste jobben, og at saken skulle skape frykt.

Kort tid etterpå ble hele saken avslørt av Nettavisen som jug og fanteri.

Dette stoppet ikke brødhuene som kaller seg antirasister.

Etter å ha hengt ut togkonduktøren, gikk Sheik videre med å henge ut en uskyldig Kiwi-ansatt. Også denne gangen var hensikten at en uskyldig nordmann skulle miste jobben, uten grunn, og for å skape frykt.

I etterkant av disse to hendelsene skrev jeg en liten artikkel her om hva slags miljøer som står bak Instagram-kontoen «rasisme i norge», og hvilke motiver og insentiver som ligger bak.

Les også: Innsikt: Hvem er bak @rasisme_i_norge?

I ettertid forstår jeg at jeg hadde helt rett.

Artikkelen min resulterte i veldig mye butthurt. Både Jamal Sheik og de jeg antar er sjefene hans, reagerte med raseri.

Ikke overraskende førte artikkelen til oppringinger med drapstrusler mot meg, og minst et par politianmeldelser. Åpenbart var dette uvant for bakmennene i rasismeindustrien, og Jamal Sheik måtte fremstilles som et stakkars offer, og det fort.

Saken ble henlagt av politiet, og deretter ble henleggelsen påklaget av Jamal Sheik. Til slutt ble anmeldelsen henlagt av statsadvokaten – attpåtil med eget påtegningsark.

Å bli omtalt selv på samme måte som togkonduktøren og den Kiwi-ansatte, ble for mye for Jamal Sheik, som den hårsåre lille prinsessen han åpenbart er.

Trusler og anklager

Søndag ble jeg oppringt tre ganger fra «rasisme i norge», fra skjult nummer. Det ble rasende hevdet at jeg «lever på lånt tid», at jeg skal «få masse trøbbel og alle landets aviser på nakken» og at «PST har opprettet en sak» fordi jeg «henger ut folk som vil gjøre Norge bedre».

Selvfølgelig lo jeg bare.

Mandag ble jeg også oppringt av den mikroskopiske publikasjonen «Utrop», hvor ansvarlig publisist Anna Oftedal kunne fortelle meg at Jamal Sheik skal ha politianmeldt nøyaktig den samme saken som forrige gang, på nytt. Nemlig artikkelen min som tidligere ble anmeldt, henlagt, påklaget og henlagt igjen.

Forskjellen er at denne gangen skal Jamal Sheik ha lagt ved noen gamle skjermdumper som er mellom fem og ni år gamle, som jeg skal ha skrevet om noe helt annet og urelatert på SoMe.

I tillegg skal Jamal Sheik ha «hengt meg ut» på Instagram, fordi det er en plattform som er lett å bruke for ham, med få knapper. Dette skal angivelig være skremmende for meg, eller noe.

Ifølge Oftedal skal det at jeg omtalte Sheiks adresser angivelig ha skapt litt frykt hos Sheik. Dette samtidig som klovnen ringer meg for å være truende, etter at han har skapt frykt hos en togkonduktør og en Kiwi-ansatt.

Som en person med en tresifret IQ, og et stykke oppover, har jeg selvfølgelig forutsett slike kampanjer fra rasismeindustrien ganske lenge. Derfor har jeg sikret meg en jobb hvor jeg ikke kan sparkes. Jeg er ikke avhengig av statlig støtte, eller av goodwill fra arbeidsgivere som kan la seg presse.

Derfor kan disse aktørene gjerne holde på med uthenging og demonisering til de blir blågrønne i fjeset, uten at det har noen effekt på meg.

Jeg kommer uansett til å ha fet lønn og ha det greit, mens folk i rasismeindustrien i Oslo ikke har råd til å betale strømmen sin, og de må telle på kronene når de kjøper seg nudler.

Med den høye prisen på rumpesalve som er nå, blir det helt klart ikke mye penger til overs til nudler heller.


Del innhold: