Oslo: PST angrep lovlig møte. Pågrep mann for å ha «feil» meninger

Lørdag gikk politiet til angrep på en akademisk sammenkomst i Oslo. Blant annet skal politiet ha utført minst én vilkårlig arrestasjon for å skremme.

Den akademiske konferansen Scandza Forum i Oslo ble angrepet av politiet rundt klokken elleve lørdag formiddag.

Akroma får opplyst at det er amerikaneren Greg Johnson som er pågrepet av regimets politistyrker.

Greg Johnson skulle etter planen holde en tale på konferansen som ble angrepet av politiet.

Ifølge vitner på konferansen skal væpnet politi ha truet møtedeltakerne med å storme lokalene, dersom ikke Johnson kom ut av bygget.

Årsaken til angrepet skal være at politiet søker å skremme folk fra å ha meninger som ikke er godkjent.

Den regimevennlige statskanalen NRK skriver:

Han ble arrestert på bakgrunn av holdninger han har gitt uttrykk for, ifølge PST.

– Han kan spille en åpenbar radikaliseringsrolle. Han blir sendt ut av Norge så snart som mulig, sier Bernsen.

Politiet meldte at en person var pågrepet på Twitter lørdag formiddag. Politihelikopteret bidrar som observasjonsplattform i forbindelse med arrangementet.

Naive holdninger

Angrepet på den akademiske konferansen Scandza Forum i Oslo lørdag, kommer i kjølvannet av flere offentlige show-rettssaker i Norge.

Show-rettssaker hvor folk med «feil meninger» har blitt tiltalt for å uttrykke seg i strid med regimets ideologiske direktiver.

Les også: Mandag starter rettssaken mot SIAN i Oslo tingrett

I samtlige av disse sakene har regimevennlige massemedier vært ute med informasjon om både sakene og de tiltalte. For å sverte personer og grupper de anser som problematiske.

Det er åpenbart at Norge ikke er riktig sted for å arrangere akademiske debattmøter som ikke er i tråd med kulturmarxistisk ideologi. Arrangørene bak konferansen i Oslo må ha fått inntrykk av at Norge er et slags funksjonelt demokrati, eller noe. At Norge er et land med menings- og ytringsfrihet.

I beste fall er det naivt å arrangere slike sammenkomster i et land hvor kulturell marxisme har fått gjennomsyre institusjonene i samfunnet, i den grad som er tilfelle for Norge.


Les også Akroma.no anonymt på TOR:

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: