Oslo: Sint gammelt rivjern raser mot ungdommen

Søte ungdommer som har det gøy ble for mye for et gammelt rivjern i Oslo. Et bilde av et kyss var alt som skulle til.

Det var et bilde av den unge og vakre Sophie Elise Isachsen (25) som fikk det til å velte over for sure og gamle Ingeborg Senneset – også kjent blant mange som «formyndersken» og «Tante Sofie».

På bildet gir skjønnheten Sophie Elise sin vakre venninne et kyss i et trivelig juleselskap.

Omtrent umiddelbart etter at det koselige julebildet ble lagt ut på Instagram, kommer den sinte kjeftesmella med følgende kommentar:

Ikke vis denne meteren til Bent Høie

Den sinte kommentaren følges opp med noe greier om lover og regler.

Regelen er klar: Minst 1 meters avstand til personer du ikke bor sammen med. Inkludert i juleselskaper, som er unntaket fra regelen om å ha 5 gjester. To av dagene i julen kan selskapet være max 10. MEN: Dette gjelder kun dersom man kan holde 1 meter avstand. Strengt? Ja. Bedre enn å spre smitte og ødelegge for alle andre? Ja.

Her er det rimelig åpenbart at en håndfull mennesker som samles i et lite juleselskap kan ha nærkontakt med sine nærmeste. Ingen kan ta skade av dette kysset.

Sjalusi

Det er grunn til å anta at de sinte kommentarene fra Senneset grunner i sjalusi.

Tirsdag ble det kjent for Akroma.no at Ingeborg Senneset har greid å feste de grådige klørne sine i en kjekk ung mann som heter Jimmy Øien, som er nærmere ti år yngre enn Senneset.

Gamla har med andre ord vært på «barnerov», og yngre kvinner som er mye penere fremstår dermed som en trussel.

Fakta om barnerov
• Det Norske Akademis ordbok beskriver barnerov slik: «Det å gifte seg eller ha seksuell eller sensuell kontakt med en som er mye yngre enn en selv».

• Barnerov er typisk når gamle kvinner lokker til seg mye yngre menn. I vestlige samfunn er det kulturelt og tradisjonelt stigma i det å gifte seg med «gamle enker».

• Menn foretrekker yngre kvinner, og det å ha en ung og vakker kvinne er et kulturelt statussymbol.

• Eldre kvinner kan ofte oppleve sjalusi og sinne rettet mot unge og vakre kvinner.

Eldre kvinners sjalusi mot de yngre er en historie like gammel som menneskeheten selv.

Sukk.

Grunn til bekymring

Uansett, det er gjerne ikke helt grunnløst at eldre kvinner er så sjalu på de yngre. Særlig når de har vært på barnerov føler de et behov for å beskytte «byttet».

Når en mye yngre mann etter hvert går lei av det gamle hespetreet, blir yngre og mye vakrere kvinner plutselig mer attraktive. Det vanlige er at de eldre kvinnene da ender opp som forsmådde.

Marerittet er gjerne å finne ut at mannen har en mye yngre og vakrere elskerinne. Et tema som går igjen i de fleste kioskromaner og dramaserier.

Slik sett er det kanskje ikke så rart at den gamle formyndersken hveser mot unge Sophie Elise, og hennes vakre, unge venninner.

Vissheten om at de selv ikke har noe å stille opp med, dersom en yngre kvinne prøver seg på typen, er alltid der. Alltid.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: