Oslo: Vold mot politiker hysjes ned av norske medier

Tirsdag ettermiddag ble politiker Reinert Skadsem (ShP) overfalt på en stand i Oslo. Norske medier hysjer nå ned saken, fordi de ikke liker partiet han representerer.

Hendelsen fant sted på Grorud i Oslo tirsdag ettermiddag. Selvstendighetspartiet hadde rigget opp en vanlig partistand, hvor Skadsem og noen andre delte ut brosjyrer og hilste på folk.

Plutselig dukker flere voldsmenn fra det kriminelle Antifa-miljøet opp på stedet. Én av mennene skal deretter ha gått uprovosert til angrep på Skadsem.

Hysjes ned

Nettavisen Resett er onsdag kveld den eneste norske avisen som har omtalt hendelsen.

Resett skriver:

Politiet har opprettet sak på kroppskrenkelse, etter et brutalt overfall øst i Oslo tirsdag. Gjerningsmennene ble ikke pågrepet, kun bortvist.

Resett erfarer at to medlemmer i Selvstendighetspartiet ble brutalt overfalt av det som beskrives som venstreekstreme Antifa-medlemmer, sent tirsdag ettermiddag. 

Reinert Skadsem, som er nestleder i partiet, samt fylkeslagsleder i Oslo og sentralstyremedlem, var en av dem som  ble utsatt. Han forteller Resett at han og to andre medlemmer stod på stand på Kalbakken på Oslos ytre østkant, for å samle inn underskrifter for å kunne stille til valg, da de ble angrepet, straks før klokken 18 tirsdag kveld.

Til tross for flere vitner på stedet, deriblant en vekter, samt bilder av hendelsen, ble voldsmannen umiddelbart sluppet fri da politiet kom.

Vold mot politikere

Politiet er opptatte av å hindre nettopp vold og trusler mot politikere i Norge. Noe som kommer frem i rapporter fra Politihøgskolen.

Men vold og trusler mot politikere er åpenbart bare et problem dersom vold og trusler rammer politikere som representerer de kulturmarxistiske fraksjonene.

Vold og trusler er derimot ikke et problem når andre politikere blir utsatt for vold og trusler.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: