Partiet Stram Åpning setter Nårge FØRST!!1😡

May Ones er blitt fast spaltist for Akroma.no. Hun er partileder i partiet Stram Åpning, og er tidligere lokalpolitiker for FrP i Floppen kommune.

Kjære landsmenn.

Jeg vil her presentere partiprogrammet til Stram Åpning. Jeg håper virkelig at så mange som mulig av dere vil melde dere inn i det nye partiet vårt, og gi oss din stemme.

I lys av den siste tids hendelser, med uroen i USA, no-go-soner i Sverige, grooming-skandalene i England, en kynisk elite som driver demografisk krigføring mot hvite mennesker og myndigheter som strammer inn sensurgrepet, har jeg noen forslag:

Vi må ha et nytt parti.

Derfor opprettet vi partiet Stram Åpning på Facebook her en kveld.

Vi er et helt nytt parti som folk kan stemme på, i håp om at noen andre skal fikse problemene for oss.

Her er vårt program:

  • Vi er et parti som er basert på vår kristne og humanistiske kulturarv.
  • Vi tar utgangspunkt i Grunnloven og flagget.
  • Vi vil ha dirEKTE demokrati, helst på Facebook.
  • Nei til islam.
  • Israel først.
  • Seksuell frigjøring og homoseksualitet.

Vi mener at vi må fortsette å se på islam som det store problemet, fordi islam forbyr homoseksualitet. Noe som er helt forferdelig.

Menn som masturberer penisen sin med andre menns analåpning er selve kjernen i demokratiet.

Demokrati og analsex mellom menn henger sammen. Dette er viktige og sentrale deler av vår kristne kulturarv. I likhet med kapitalisme og åger. Sånt er konservativt.

Som konservative liberalister kan vi ikke tillate at islam fordømmer dette. Derfor er vi kritiske til islam.

Utenriks

Som konservative liberalister vil vi i Stram Åpning være tydelige i kommunikasjonen vår.

Spesielt vil vi være tydelige på at Norge skal være et selvstendig og udelelig rike. Slik Grunnloven tilsier. Grunnloven er veldig viktig for vår kulturarv. Den har blitt endret bare 149 ganger, med 315 endringer.

Vi mener derfor at Norge ikke skal være tilsluttet internasjonale avtaler som EØS.

Vi er samtidig veldig tydelige på at Norge skal være medlem av NATO, og at vi skal delta i kriger på andre siden av kloden i regi av USA. Fordi dette er så konservativt.

Forholdet til Israel

Antisemittisme er verdens verste virus. Som konservative vil Stram Åpning alltid sette Israel og jødene først.

Israel er vår fremste allierte, og det eneste demokratiet i Midtøsten. Dessuten fant Israel opp brunosten og ostehøvelen.

Men ikke alle setter pris på demokrati.

De slemme, antisemittiske palestinerne protesterer til og med når de stakkars forfulgte jødene okkuperer landområder, river husene deres og skyter palestinske barn for moro skyld.

På grunn av dette vil kommunistene i Arbeiderpartiet boikotte selveste Israel. Noe som bare beviser våre utallige påstander om at kommunistene er de virkelige fascistene og nazistene.

Vi i Stram Åpning vil derfor forby Israel-kritikk i Norge.

Israelere er dessuten veldig flinke til å danse, og sånt liker vi.

Økonomi

Vi i Stram Åpning er veldig mot sosialisme i alle former. Derfor ønsker vi å kutte ut ordningen med skatt. Som konservative liberalister ønsker vi at alle skal sørge for seg selv. Enten de kan eller ikke.

På denne måten sikrer vi arbeidsplasser og sysselsetting. Folk trenger motivasjon til å komme seg opp om morran.

Privatisering er viktig for Stram Åpning. Vi vil derfor privatisere Nordsjøen og selge ut oljereservene til private aktører i utlandet. Fordi det er så konservativt. Slik skaper vi verdier av naturressurser.

Bli med

Vi i Stram Åpning vil utvide vårt partiprogram etter hvert. Derfor er vi avhengige av innspill fra våre støttespillere og medlemmer.

Bli derfor med i partiet vårt i vår gruppe på Facebook.

Vi tror på demokratiske prosesser i et åpenbart rigget system. Bare vi stemmer ved valg så vil nok ting ordne seg. Da vil noen andre gjøre noe med problemene.

Sammen skal vi klage over islam på Facebook. Vi skal dele store emojis og gamle memes av politikere, mens vi skriver med caps lock.

Da vil de korrupte elitene skjønne hva vi mener og endre sine synspunkter og sin oppførsel. Da vil de frivillig gi fra seg makten og sine materielle goder. Da vil det hele bli så mye mindre korrupt.

Så meld deg inn i dag. Bruk tid og energi på oss.

Klem fra May Ones, partileder i Stram Åpning.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: