Politiets øverste leder* kaller hvite nordmenn «kuffar-hunder»

Organisasjonen Islam Net, som nå de facto styrer politiet i Norge, hevder i en video at hvite nordmenn er «hunder». Samtidig anklages de hvite «hundene» for å være rasister.

Hele opptrinnet er veldig multikulturelt og fargerikt.

Rundt 04:50 i videoen kommer påstanden om at hvite er «kuffar-hunder».

Disse uttalelsene fra politiets øverste ledelse, bygger på den antirasistiske forestillingen om at hvite er mindreverdige.

Noe som åpenbart har bidratt til at politiets nestleder, politidirektør Benedicte Bjørnland, har vedtatt at det skal være forbudt å brenne bøker som koranen i Norge.

Dette uten at Stortinget og Regjeringen har noe de skulle ha sagt om det nye lovverket. Som ble uformelt vedtatt en gang før forrige helg.

Det nye Norge

At politiets ledelse i Islam Net, og politiets nestleder politidirektøren, nå velger å rasle med sine krumsabler, er som forventet.

Vi har jo alle lært hvordan hvite mennesker er onde, driver med kolonisering og bruker svarte som slaver. Nordmenn er selvfølgelig ikke noe unntak fra denne kollektive, medfødte skylden.

Videre startet som kjent de onde hvite menneskene andre verdenskrig. Hvor jøder ble satt i konsentrasjonsleir, og måtte spise diamanter fra egen avføring.

Les også: Holocaust: Historien om Zisblatt-diamantene

Noe som på alle måter rettferdiggjør at Islam Net, som (igjen) de facto styrer politiet, nå påpeker at hvite nordmenn er «hunder».

Opptrinnet markerer en ny tid, i et nytt Norge.

Det er veldig progressivt.

Til alt hell får hvite nå god hjelp til å gjøre opp for sin kollektive skyld, og for sine utallige synder.

Hjertevarme hjelpere som Barbara Lerner Spectre handler ut av sin banale altruisme, når de nå skal hjelpe hvite europeere med å bli multikulturelle.

Vi nordmenn, og europeere som sådan, er i sannhet veldig heldige.

*Sarkastisk beskrivelse. Ment som et stikk til hvordan slike grupper har makt til å styre og påvirke norske myndigheter.


Les også Akroma.no anonymt på TOR:

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: