Resett hevder at offisiell politikk er «fiksjon»

[give_form id=»11241″]

I en artikkel publisert lørdag, hevder Resett at såkalt replacement migration i EU er en «fiksjon». Problemet er bare at dette er offentlig og vedtatt politikk.

I artikkelen som har den dramatiske tittelen Tyske høyreekstreme forbereder seg til borgerkrig, kommer sommervarmens latskap til syne.

Journalist John M. Johansen i Resett skriver:

Fiksjonen om at befolkningen i Europa skal skiftes ut med migranter, styrt av den globalistiske eliten, skaper høyreekstremistiske nettverk som ønsker militærkupp.

Og fortsetter:

Det er Klassekampen som har publisert en artikkel som tidligere har stått på trykk i Die Tageszeitung, og som beskriver høyreekstreme grupper i Tyskland som ønsker borgerkrig. De sammenligner Stephan E, han som etter all sannsynlighet drepte CDU-politikeren Walter Lübcke, med Breivik og beskriver AfD-politiker Björn Höckes bok som en slags oppfordring til å starte en borgerkrig.

Vel, er det en fiksjon?

Vedtatt politikk

FN publiserte i år 2000 en rapport som skisserer hvilke løsninger som bør tas i bruk for å bøte på en aldrende befolkning i flere vestlige land.

Rapporten kan leses i sin helhet på FN sine nettsider.

Klikk her for å lese FN-rapporten

Videre har EU-parlamentet åpent diskutert tilsvarende løsninger, for å bøte på lave fødselsrater og en aldrende befolkning i Europa.

I 2018 publiserte EU en rapport, hvor de offentliggjør de offisielle planene for Europa i perioden 2016 til 2070.

Klikk her for å lese EU-rapporten

Til tross for at dette er helt åpen og offentlig tilgjengelig informasjon, verserer det en forestilling om at den faktiske politikken er en «fiksjon».

Det blir som å hevde at offentliggjort Nasjonal transportplan (NTP) for Norge er en konspirasjonsteori. Åpenbart helt meningsløst. Men folk kan likevel finne på å hevde det. Og andre kan finne på å tro at det er slik.

Sånn er det også med denne saken.

Latskapen lenge leve

At slike påstander publiseres som om det er faktiske nyheter, er bare trist.

Enda mer deprimerende er det at verken redaktør Helge Lurås eller redaksjonssjef Lars Akerhaug trår til med rettelser.

Lørdag henger sikkert de to dovendyrene på hver sin grein utenfor redaksjonen til Resett, hvor de spiser løv – eller tygger på hver sin utgave av Klassekampen.

Nom, nom, nom.

Jeg kan vanskelig forestille meg noe annet. Tross alt er det sommer.

Vi kan nesten håpe at det blir regn snart. Sånn at de går inn og leser rapportene som jeg har lenket til her.

Del innhold: