Saken om Christina Ellingsen vekker internasjonal oppsikt

En norsk feminist risikerer tre år i fengsel for å ha sagt at «menn kan ikke være lesbiske» og «menn kan ikke være mødre». Saken er absurd, men ingen bør være overrasket over at slike saker oppstår.

Selvfølgelig kan ikke menn være lesbiske, og menn kan ikke være mødre. Det er bare slik biologien er. I det minste har det vært sånn i de vel 200.000 årene som mennesker har eksistert – helt til relativt nylig.

Naturen er nemlig også slik at den som holder et skytevåpen alltid har rett. Fordi staten har voldsmonopol og skytevåpen må vi se bort fra biologien, og bare akseptere at menn nå kan være lesbiske og være mødre.

Den eneste legitimiteten som Stortinget og domstolene har er politiets våpen og voldspotensiale mot sivilbefolkningen. Derfor har de alltid rett, uten unntak, selv når de egentlig tar feil.

Vi kaller dette «demokrati» og «ytringsfrihet», mens vi putter papirlapper i valgurnene for å oppleve en følelse av medbestemmelse.

Les også: Samme hva du stemmer på, får du den samme gjengen

Ifølge gjengen med automatvåpen, altså statens voldsmonopol, er Norge også alltid på riktig side i enhver krig som Norge deltar i. Norge er alltid de gode. De som ikke støtter Norges side er alltid de slemme. Dette er sant fordi staten sier det, og fordi staten har voldsmonopol.

Hør latteren til Tucker Carlson. Den er episk.

Slik er det i alle demokratiske land. Bak sløret, bak fernisset av demokrati og påståtte friheter, lurer alltid statens køller og skytevåpen.

Saken med Christina Ellingsen viser oss at staten alltid har rett, samme hva. Saken vil også ha en oppdragende effekt på befolkningen gjennom pressedekning. Folk i Norge, og i andre land med lignende lover, vil lære gjennom avskrekkelse at menn nå kan være både lesbiske og mødre.

Å tro eller mene noe annet enn personene som har automatvåpen og voldsmonopol, er selvfølgelig bare dumt.


Del innhold: