Lyra McKee FOTO: International Journalism Festival (CC BY-SA 2.0).

Irland: To tenåringsgutter mistenkt for drap på venstrevridd journalist og feminist

Ifølge avisen The Irish Times har politiet i Nord-Irland arrestert to tenåringsgutter, fordi de skal ha skutt en venstrevridd journalist i hodet. De to guttene blir nå avhørt av politiet i Belfast. Hendelsen skal ha funnet sted torsdag, i forbindelse med opptøyer i bydelen Creggan i Derry-området i Belfast. Den venstrevridde journalisten Lyra McKee skal … Read more

Langfredag kunne NRK melde at nettavisen Resett blir svartelistet av annonsører. Problemet skyldes den grenseløse naiviteten som har preget Resett fra dag én. FOTO: Skjermdump fra NRK.no.

«Mer åpenhet, mer demokrati». Men ikke for aktører som Document og Resett

Boikottaksjoner rammer norske aviser og publikasjoner som ikke innordner seg under det politisk korrekte regimet. Er det på tide å adressere den manglende pressefriheten i Norge mer åpent?

Featured Video Play Icon

Ungdom elsker Brenton Tarrant. Lager videoer hvor de takker ham

I løpet av de siste dagene har ungdom verden over hyllet massemorderen Brenton Tarrant. At Generasjon Z har lagt politisk korrekthet på hylla er åpenbart.

Den 28 år gamle australeren Brenton Tarrant drepte 50 personer den 15. mars i år, og skadet minst 50 til, da han angrep to moskéer i byen Christchurch på New Zealand

Hendelsen ble livestreamet med GoPro til Facebook.

Videoopptak fra hendelsen har siden spredd seg via internett over hele verden.

Nå lager ungdom verden over hyllestvideoer til ham.

– Brenton Tarrant, you are innocent, and will get out in no time, sier en ung gutt til kameraet.

– Brenton tarrant is my hero, sier en ung kvinne.

– Marry me, Brenton Tarrant, sier en veldig ung jente.

– 50 is a great score, Brenton, sier en kvinne.

Noen filmer at de har laget tegninger av ham, og tilstår at de elsker ham mens de gråter. Andre filmer at de velsigner Tarrant i bønn.

«Generasjon Zyklon»

Generasjon Z er betegnelsen på mennesker som er født etter 1995. Naturlig nok er de den generasjonen som er dypest inn i internettkultur og meme-kultur.

Såkalt politisk korrekthet er noe svært mange av dem tar sterk avstand fra. Noe som ikke bare er tilfelle i den engelskspråklige verden, men også her i Norge.

Ikke uventet har Generasjon Z, også kjent som «Zoomere», fått tilnavnet Generasjon Zyklon. Nettopp på grunn av den påfallende politiske ukorrektheten som preger kulturen som de vokser opp i.

Når Brenton Tarrant forberedte angrepet mot moskéene på New Zealand, spilte han inn videoer og skrev et manifest som heter The Great Replacement. Hvor han blant annet gjør narr av den firkantede tankegangen som preger vestlige journalister og medier. Noe han gjør med å for eksempel vise til kjente memes, samt referere til YouTubere som PewDiePie.

Produkter av sin samtid

Selv vet jeg ikke riktig hva jeg skal tenke om dette. Sant å si så har jeg ikke gjort meg opp en klar formening om disse takkevideoene.

Egentlig burde jeg vel være sjokkert. Eller i det minste litt perpleks. For det er jo unektelig litt spesielt.

Jeg vet ikke annet enn at jeg ser på det som symptomatisk for tiden vi lever i. En tid med multikulturell terrorisme, vold og kriminalitet – fulgt av sensur, løgner i mediene og virulent politisk korrekthet.

Disse ungdommene blir da bare en slags produkter av sin egen samtid. Noe som også reflekteres i de reaksjonene som de kommer med her.

Videoen ble fjernet fra YouTube i formiddag, men noen av klippene er tilgjengelig på BitChute.

ILLUSTRASJON: Public Domain (CC0).

Mediepsykopatene marsjerer i gatene – og ingen liker dem

I løpet av de siste årene har jeg fulgt en del kontroverser rundt hvordan norske medier har spredd falske nyheter, hets og løgn. Bak disse episodene er det alltid én eller flere mediepsykopater. De første sakene jeg så, handlet om hvordan innvandringskritikere ble løyet om, hetset og personforfulgt med falske nyheter. Mange av disse er, … Read more

Bjørn Stærk vil ikke dele scene med noen som har andre meninger. ILLUSTRASJON: 4chan.

Bjørn Stærk tar den helt ut. Nekter å dele scene med Steve Bannon

Å dele scene med noen som har andre meninger er lite akseptert blant snakkeklassen i Norge. I stedet foretrekker de et trygt og lukket identitetspolitisk safe space. Bjørn Stærk er én av i overkant mange norske samfunnsdebattanter, som konkurrerer i øvelsen å mene de riktige tingene til riktig tid. Frem til nå har Stærk hatt … Read more

Hadia Tajik fotografert i forbindelse med Nordiske Mediedager, 13. mai 2016. FOTO: Thor Brødreskift (CC-BY-SA-2.0).

Arbeiderklassen kjøper bolig. Verdi: 10 millioner kroner

Hadia Tajik og kjæresten Kristian Skard har ifølge VG kjøpt seg en ny luksusbolig i Oslo. Leiligheten med tre soverom har en kvadratmeterpris på rundt 100.000 kroner. I tillegg til dette står Hadia Tajik ifølge VG registrert med en bolig i Sandnes, kjøpt for tre millioner kroner i 2018, samt en annen leilighet på Grünerløkka … Read more