Samliv: Er barnløse feminister på 35+ mer enn bare en Fleshlight?

Ordet Fleshlight kan med fordel brukes som et beskrivende skjellsord. I mange tilfeller er det veldig passende.

Jeg er trolig den eneste fyren jeg kjenner som aldri har eid en «Fleshlight». Disse gjenstandene har aldri vært tiltalende for meg. Denne aversjonen kan komme av at jeg har en underbevisst forståelse for at en Fleshlight teknisk sett er det samme som en barnløs feminist.

Du elsker den ikke, du gifter deg ikke med den, og du vil i hvert fall ikke bli sett med den. Likevel kan noen sikkert mene at de er moro å holde på med, dersom man ikke har noe bedre å foreta seg, liksom.

Begge deler fyller den samme funksjonen, som et sjelløst og dødt hull som menn kan masturbere med. Helt egentlig er dette alt de er begge to.

Forskjellene mellom en Fleshlight og en barnløs feminist er at en Fleshlight som hovedregel er langt mer hygienisk. Du slipper at en Fleshlight smitter deg med ting som HPV og herpes, eller at den begynner å fortelle deg om Karl Marx, om «glasstaket» og om hvordan menns overrepresentasjon på omtrent alle negative statistikker angivelig rammer kvinner hardest.

En annen forskjell er at barnløse feminister gjerne har såkalte simps, altså retningsløse menn som sirkulerer rundt dem og whiteknighter for dem, ironisk nok i et håp om å bruke den barnløse feministen som nettopp en Fleshlight.

Her stopper også de få forskjellene. Likhetene er derimot omfattende. De begge er kalde, følelsesløse, billige, miljøskadelige og populærkulturelle fenomener. Videre har de ingenting annet å tilby menn enn et øyeblikks fysisk glede, samtidig forbundet med en viss skam.

Likhetene er faktisk så mange at ordet Fleshlight med fordel kan brukes som et deskriptivt skjellsord, eller som en mer nøytral beskrivelse. Nå i transhumanismens tid vil de trolig ta dette som et kompliment også.

«Wow. Han kalte meg en Fleshlight. Dette må bety at jeg fortsatt har seksuell markedsverdi.»

Hvis de barnløse feministene på 35+ fornekter likheten med en Fleshlight, er det bare å spørre dem om de kan bevise at det er noen reell forskjell. Dette kan de ikke bevise. Ikke egentlig.


Del innhold: