Se luksusboligen til Rune Berglund Steen

Oppe på vakre Stenbråten i Oslo ligger en nydelig liten villa med flott hage. Her bor NGO-aktivisten Rune Berglund Steen.

Adressen er Stenbråtveien 116.

Prisen som Rune Berglund Steen betalte for denne herligheten var 5,75 millioner kroner i 2016.

Dette er penger som Rune Berglund Steen har banet seg vei til gjennom å spre usannheter om folk i aviser og medier, som leder for NGO-en «Antirasistisk Senter».

Eiendommen har en flott hage. I andre etasje er det bygget på en riktig flott veranda, hvor herskapet kan nyte dyr årgangsvin på skattebetalernes bekostning.

Utenfor er det en flott garasje hvor Rune Berglund Steen kan parkere den nye og flotte bilen sin.

I nærheten av villaen er det også et flott turområde hvor Rune kan rusle rundt og pønske ut usannheter han kan spre for å bane seg vei til mer.

Aldri jobbet

Ifølge A-registeret har Rune Berglund Steen aldri hatt en ordinær jobb.

Hele sitt voksne liv har han banet seg vei til penger gjennom NGO-virksomhet, hvor han i stor grad har vært en passiv mottaker av statlige støtteordninger.

Man kan si at dette er et smutthull i velferdsstaten som gir aktører som Rune Berglund Steen en form for avansert trygd. Dette har vært veldig innbringende og lukrativt for ham.

Alt han trenger å gjøre er å blogge litt, og dikte opp usannheter når norske aviser og medier tar kontakt.

Det er veldig mye penger i «antirasisme».

Jeg tror jeg bør starte opp en lignende NGO selv og få utbetalt like mye penger jeg også. «Antirasistisk Sekretariat» høres bra ut, så er alt jeg trenger å gjøre å lyve litt hver gang en eller annen idiot fra en avis ringer meg.

Kanskje kan jeg også kjøpe nabohuset, sånn at jeg og Rune kan sitte på hver vår veranda og stirre på hverandre.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: