Sian-leder tiltalt for å ha forsvart seg mot Antifa

I Norge skal du ikke forsvare deg når du blir angrepet av Antifa. Det er en forbrytelse mot kommunismen.

Da Sian-leder Lars Thorsen kom gående på gata i Oslo i fjor sommer, ble han og flere andre angrepet fysisk av Antifa.

For å slippe unna angrepet måtte Thorsen bruke en slags «forsvarsspray», som består av et fargestoff med sterk mentolaktig aroma. Hendelsen ble filmet av Thorsen selv.

Det er denne type overfall og lignende hendelser fra Antifa og sinte islamister Thorsen nå er tiltalt for å forsvare seg mot. Under et av overfallene ble klærne til angriperen misfarget, og politiet mener dette er skader for rundt 9.000 kroner.

Dagbladet:

Politimesteren i Oslo har tiltalt Lars Thorsen, leder den ytterliggående organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) for å ha skadet tre mennesker. Ifølge tiltalen skal SIAN-lederen – i mars og april i år – ha sprayet tre menn i ansiktet med en rød forsvarsspray.

Volden skal ha skjedd på forskjellige steder i Oslo.

[…]

Han er også tiltalt for å ha sprayet en rød spray på klærne til en mann, og ødelagt klær for cirka 9.000 kroner.

Antifa er i praktisk forstand statens forlengede voldsmonopol. Organisasjonens oppdrag er å angripe arbeiderklassen, og utøve den volden som politiet ikke helt uten videre kan utføre selv.

Som belønning får medlemmene i Antifa økonomiske overføringer fra stat, kommune og andre aktører. Deretter, på et senere tidspunkt, blir medlemmene kvotert inn i maktposisjoner i samfunnet.

Et eksempel på slik voldsutøvelse er da det lille partiet Selvstendighetspartiet ble angrepet i Oslo sommeren 2020. Partiet hadde rigget opp en bod hvor de drev med ordinær valgkampvirksomhet og delte ut brosjyrer. Daværende partileder Reinert Skadsem ble da utsatt for et grovt overfall av Antifa-medlemmer.

Politiker Reinert Skadsem ble overfalt og slått ned i forbindelse med en stand tirsdag 11. august 2020. FOTO: Privat.

Antifa-medlemmene som sto bak volden mot Skadsem hadde den gangen nylig fått utbetalt 75.000 kroner av stiftelsen «Fritt Ord», samme aktør som også finansierer åpent Antifa-tilknyttede nettsteder som «Radikal Portal».

Les også: Mens Elise Tunstrøm fikk 75.000 kroner fra ytringsfrihets-fond, tydde samboeren til politisk vold

Anmeldelsen av volden mot Selvstendighetspartiet ble deretter rutinemessig henlagt av politiet, som angivelig skal ha ledd av saken. Henleggelsen ble gjort til tross for mange vitner på stedet, blant disse en eller flere vektere.

Etter å ha «tjenestegjort» i Antifa noen år, løftes bøllene opp i stillinger innen akademia, offentlig forvaltning, medier, skoleverket og annet.

Foretak som Amedia, Schibsted og lignende er helt avhengige av å ha nok gamle Antifa-medlemmer som rekrutteringsgrunnlag til dagsentrene sine rundt omkring i Norge.

Trolig reagerer politiet såpass kraftig på selvforsvar mot Antifa, fordi selvforsvar kan virke demotiverende på Antifa-medlemmer. Denne demotiveringen kan trolig skade rekrutteringen.

Les også: Hvem er brukerne av dagsenteret Adresseavisen?

Les også: Dagsenteret «ABC Nyheter» kan gi økt livskvalitet

Hver gang jeg foretar en bakgrunnssjekk på bermen hos disse dagsentrene, dukker det som regel alltid opp noe med kommunistiske organiseringer og Antifa. Det slår omtrent aldri feil.

I og for seg er det greit nok at disse gamle Antifa-medlemmene finner sammen i woke-fellesskap, hvor de kan sitte og lime sammen redaksjonelle, akademiske og forvaltningsmessige dorullnisser og papirlenker. Det er som regel stort sett alt de er gode for. Likevel er det viktig å være bevisst på hvordan disse tingene fungerer.


Del innhold: