Nå kan folk simulere alt de aldri vil få råd til

Flere og flere spiller simulerings-spill hvor de simulerer å gjøre helt vanlige ting. Det er helt sykt at dette er blitt et sedativ for folk.

Hvorfor ikke bare gjøre disse tingene på ordentlig i stedet?

Du lever allerede i en løgn. Utdanningssystemet lyver til deg. Politikerne lyver til deg. Mediene lyver til deg. Nå kan du også lyve til deg selv, med å simulere virkeligheten.

Du kan simulere dating, turer i naturen, fjellklatring, kjøring av vogntog, drive et eget firma, fisketurer, hjortejakt, bilmekanikk og nå gressklipping.

Spørsmålet er hvorfor?

I vår økonomiske situasjon etter Covid-19 er det åpenbart ikke alle som har råd til å kjøpe et hus med en plen, eller en gressklipper.

Mange har ikke råd til å date eller komme seg ut av byen. Mange kan ikke drive et firma, fiske, jakte hjort, mekke bil eller klippe gress. Stadig flere mennesker går glipp av det å leve utenfor boksen, i den virkelige verden. Så det oppstår en kundegruppe som er villig til å kjøpe disse produktene – de er villig til å betale for disse… opplevelsene.

Mange av dem kan være lønnsslaver med dypest sett meningsløse liv, hvor de lever på andre menneskers premisser. Enten det er snakk om en arbeidsgiver eller en krevende partner. Hele tilværelsen deres handler om å jobbe for å berike folk som allerede er rike. Alt de har igjen er litt penger som lar dem forbruke. Kanskje er de også slaver til det økonomiske systemet, fordi de har kredittkort eller studielån.

Slik blir folk oppdratt av populærkulturen. Denne livsstilen blir reklamert som et mål i seg selv. Det er et slags ideal, og det blir sett på som sosialt akseptert.

På grunn av dette får vel folk et slags behov for å koble av. Et behov for virkelighetsflukt. Så de simulerer for å late som om de gjør noe meningsfylt, morsomt eller praktisk. De jager etter det dopamin-rushet som de er avhengige av.

Om det så bare er å sitte foran en PC og «klippe plen».

Bare se på dette her.

Det er bare nitrist. Virkelig nitrist. De selger en simulator som lar brukerne få en slags følelse av hvordan det er å eie en bolig med plen. Noe mange trolig aldri kommer til å gjøre.

Det er en boomer-simulator.

Simulatoren er også ganske populær på strømmetjenester som Twitch.


Les også Akroma anonymt på Tor


Del innhold: