Siste: Aftenpostens egen Insta-tøyte raser mot en skuespiller eller noe

Mandag går Aftenposten hardt ut i en video på Instagram. I videoen raser avisen mot det som kan være en skuespiller, vaksine eller noe.

I den over ti minutter lange videoen snakker Aftenpostens representant Ingeborg Senneset usammenhengende, og i gråtkvalt raseri. Budskapet er så uklart at det er vanskelig å få noe særlig ut av det.

Blant annet snakkes det om en skuespiller, den konkurrerende avisen Klassekampen, vaksine og antisemittisme. Alt sammen mens Senneset lager rare grimaser.

Hele opptrinnet er mildt sagt merkelig. Den rare videoen fra Aftenposten har onsdag fått over 25.000 visninger.

Bare trist

At vaksiner fungerer, at skolemedisin er effektivt, at jorda er rund, og at mange såkalte konspirasjonsteorier bare er tull, er noe de aller fleste mennesker skjønner.

Likevel er det et miljø rundt sekten Human-Etisk Forbund som prøver å bruke disse allmenne kunnskapene som kjepphester de kan ri på. Noe de gjør for å fremstå som smartere enn hva de egentlig er.

I praksis er dette bare halvsmarte mennesker som prøver å imponere de som er virkelig dumme. Noe som klart demonstreres når medlemmer i Human-Etisk Forbund betaler masse penger, for å høre på foredrag om at sjamanisme ikke fungerer. #ILÅBL

Slik fremhever de seg selv som et ørlite hakk smartere enn en liten håndfull virkelig dumme mennesker, som faktisk tror at sjamanisme fungerer.

Det blir som om jeg skulle finne noen som tror at sigaretter er sunne og fulle av C-vitaminer. For å deretter presentere meg selv som en skeptiker, som ikke tror at sigaretter inneholder C-vitaminer, og som kan fortelle at sigaretter tvert imot er veldig usunt. Så kan jeg lage en egen klubb eller forening, for alle oss som ikke tror at sigaretter er sunt.

Foreningen kan jeg kalle Kjempesmart Forbund. Og innad kan jeg instigere såkalte renhetsspiraler. Hvor det handler om å være hardest på å ikke tro at sigaretter er sunt.

Deretter kan jeg påvirke en inkompetent og kjønnskvotert tulling som Ingeborg Senneset til å fremme saken min. Om at det er viktig å ikke tro at sigaretter inneholder C-vitaminer.

Hvorpå tullingen deretter får en total meltdown på Instagram om saken, og dummer ut bedriften som den er kjønnskvotert inn i.

I prinsippet vil det være akkurat det samme som Human-Etisk Forbund driver med. Det er i grunn bare trist.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: