Siste: Hasj-Nils og Jan Rarild vil legalisere cannabis

Den høyreekstreme og fremmedfiendtlige nettsiden Minerva er noe av det mest bisarre på norsk internett. Nå vil de legalisere hasj.

Ifølge grundige undersøkelser som Akroma.no har gjennomført, har ikke ett normalt og oppegående menneske skrevet innlegg på Minerva siden oppstarten.

Som forventet kommer det mye rart fra nettstedet.

Nå vil Nils August Andresen og Jan Arild Snoen legalisere cannabis. Noe de i gjentatte artikler gir inntrykk for på nettsiden.

Konspirasjonsteorier, rasisme og hasj

Midt oppi en salat av islam- og innvandringsfiendtlige innlegg, og konspirasjonsteorier om russiske ubåter, dukker det opp bilder av hasjblader. Gjerne sammen med ulike referanser til tvilsom forskning.

Bare se på dette:

Det er en overveldende mengde blogginnlegg om narkotika og legalisering.

Jeg tar meg selv i å lure på hva disse to figurene egentlig har oppi snadda si når de skriver sånt som dette. Men det er vel ikke egentlig noe å spekulere på.

Rasisme og fremmedfiendtlighet

I tillegg kombineres den påfallende iveren etter å legalisere narkotika, med fremmedfiendtlighet og høyreekstrem retorikk.

Tilsynelatende ønsker Hasj-Nils og Jan Rarild at folk skal være steine på hasj, mens de hater innvandrere, jøder og muslimer.

Noe som jeg må innrømme er litt spesielt.

Men hva er det vel egentlig å forvente fra denne dubiøse duoen?

Ikke spesielt mye, vil jeg tro.

Ikke mye i det hele tatt.

Obs.: Denne saken er ment å være helt i grenseland for satire. Med å benytte Minervas egne slurvete redaksjonelle metoder for å rette kritikk mot dem selv. Skjermdumpene med overskrifter fra Minerva er ekte.

Del innhold: