Eivind Trædal og Rune Berglund Steen. FOTO: Privat.

Siste: Rune bleker fortsatt hårtufsen sin, og Eivind kan enda ikke uttale bokstaven R

Verden er full av mysterier.

Blant disse mysteriene er hvorfor Rune Berglund Steen insisterer på å bleke det lille håret han har igjen på hodet. Et annet mysterium er hvorfor Eivind Trædal ikke kan si R i godt voksen alder.

Noen mysterier vil nok menneskeheten aldri få svar på. Disse to mysteriene er definitivt blant dem.

Likevel hender det at jeg vender blikket opp mot stjernene på nattehimmelen, og funderer dypt og lenge over disse enigmaene i vår eksistens.

Boklansering

Uansett. Denne uken har Eivind Trædal lansert en ny bok som ifølge Trædal selv heter Hvojfoj ytje høyje vinnej debatten.

Boken handler visstnok i grove trekk om mennesker Trædal ikke liker. Samt hvordan Trædal misliker at disse menneskene argumenterer godt. Noe han selv ikke har lært seg å gjøre.

Et lydopptak fra talen som Trædal kom med under boklanseringen sin, verserer nå på nett. I lydopptaket kan man høre at Trædal beskylder Helge Lurås for å være aggressiv i debatter. Blant annet i en TV-debatt hvor Trædal klikket mentalt mot Hans Rustad og Helge Lurås – mens de to bare stirret oppgitt på ham.

Med andre ord lyver Trædal, og alle vet det.

Likevel blir løgnene til Trædal forsøkt dyttet under teppet. Fordi Trædal har «riktig» ideologisk plattform. Noe som har gjort at Trædal har blitt løftet opp og frem i samfunnet.

Jeg synes det er både fascinerende og underholdende. Riktig nok på en bisarr måte. Men likevel.

Runes hårtufs

Hva som også er fascinerende, er den tynne hårtufsen som Rune Berglund Steen har på hodet. En hårtufs som han attpåtil bleker med blekemiddel.

Jeg regner med at enhver frisør som er ved sine fulle fem aldri ville gjort noe sånt. Så det er trygt å anta at Rune Berglund Steen får hjemmeklipp. Trolig er det kona som bleker håret hans.

I det minste er det en logisk slutning å trekke.

Ingen skal kunne beskylde disse tvilsomme figurene for å ha estetisk sans.

Eivind Trædal t.v. og Rune Berglund Steen t.h. med bleket hårtufs. FOTO: Privat.
Del innhold: