Skyting mot homsebarer i Oslo viser den kollektive galskapen i Norge

En iraner er pågrepet og mistenkt for skyting mot homsebarer i Oslo fredag kveld. Woke-fanatikere, løgnpressen og politiet er i full forvirring.

Fredag løsnet en person flere skudd mot et kvartal med homsebarer i Oslo, hvor det var arrangert en feiring av Pride. To personer er bekreftet døde og 21 personer er alvorlig skadet etter masseskytingen.

Selv om saken er alvorlig, og isolert sett er en kvalmende tragedie, har det lenge vært et spørsmål om tid før noe sånt ville skje. Årsaken til dette er i hovedsak to ting:

  • For det første vil idiotiske vestlige ledere gjøre Europa «multikulturelt», med å importere islamister i nærmest industriell skala.
  • For det andre vil idiotiske vestlige ledere fylle offentligheten med sodomi.

Disse to tingene er ikke kompatible, og vil aldri være det. Det er som å blande salmiakk og klor i samme vaskebøtta. Du må velge kun én. Akkurat dette gjør hele saken i Oslo så pinlig og flau.

PST burde kommet på banen for lenge siden, og forklart til Stortinget at de måtte velge enten multikultur eller sodomi. De burde forklart at multikultur og sodomi samtidig blir krasj.

Tilsynelatende har PST vært klar over dette fenomenet ganske lenge. I forbindelse med såkalte antirasistiske demonstrasjoner mot grupper som SIAN, har politiet alltid sørget for at islamister og sodomitter står adskilt hver for seg. Disse to gruppene av motdemonstranter er aldri blandet med hverandre.

Dette er tydelig i alle videoene av SIANs demonstrasjoner i Norge.

Full forvirring

Resultatet av den unødvendige volden i Oslo er at woke-fanatikere nå er fullstendig forvirret. De vet ikke hvilket bein de skal stå på.

På den ene siden er de ideologisk forpliktet til å pushe multikultur, mens de på den andre siden er ideologisk forpliktet til å pushe sodomi.

De ideologiske direktivene blir dermed selvmotisgende når slike situasjoner oppstår, noe som fører til en ideologisk kortslutning, med påfølgende error.

Dette har lenge vært en alvorlig bug i woke-ideologien, og noe som krever ideologisk hotpatching hver gang noe sånt skjer.

I løpet av de kommende dagene og ukene vil det trolig distribueres en ideologisk oppdatering via tv: «Dette er en engangshendelse. Sodomi er bra. Mangfold er vår styrke. Adlyd autoriteter. Kjøp og konsumer.»

For oss som observerer hele dette sirkuset fra utsiden fremstår det selvfølgelig som helt absurd, hver gang.

For en del år tilbake ville jeg trolig tenkt noe som at «vel, jeg liker ikke woke-fanatikere, men det er trist når noe sånt skjer, fordi de tross alt er våre woke-fanatikere.» Dette er ikke noe jeg tenker nå lenger, da jeg bare forholder meg kritisk, undrende og distansert fra det hele.

Det er som om det ikke er mitt samfunn disse hendelsene skjer i, og glad er jeg for det.


Del innhold: