Sport: Øyvind Solstad er i storform. Satte ny rekord på Twitter

[give_form id=»11241″]

Søndag satte den norske Twitter-utøveren Øyvind Solstad ny rekord på Twitter. I løpet av 17 timer og 23 minutter presterte han å utgyte hele 50 tweets.

Klokken 13.21 den 20. april startet Solstad den intense Twitter-tiraden sin. Klokken 6.44 den 21. april var han endelig ferdig.

Det var åpenbart en svett og sliten Solstad som nådde målstreken for det prestisjetunge rekordforsøket søndag morgen.

Motivasjonen for rekordforsøket var den mye omdiskuterte skandalen med #RampetePikerGate. En sak som handler om hvorvidt kjendisadvokat Jon Wessel-Aas kan ha besøkt nettsiden rampetepiker.no eller ikke.

Veldig intenst

Under rekordforsøket møtte Solstad flere hindringer på veien.

Blant annet dukket det opp en fyr som driver en blogg laangt ute til høyre, som mente at Solstad har misforstått alt som vanlig. Dette skjedde rundt tweet 23.

Denne fyren hadde åpenbart ingenting å stille opp med overfor Solstads imponerende ekspertise. Solstad parerte med det uangripelige argumentet: «Han har heller ikke peiling. I likhet med Resett».

Hvem kan vel stå imot slike saklige argumenter?

Videre dukket det opp en gul orm, som mente at Solstad er en soyboy.

Litt av en snok denne ormen. Men Solstad parerte elegant i løypa. Ormen fikk seg en skikkelig lærepenge.

Til slutt dukket det opp en eller annen random gammel dame, som forsøkte å legge hindringer for rekordforsøket omtrent ved tweet 42. Trolig kjenner Solstad henne fra før.

Men til tross for voldsom dramatikk og vanskelige hindringer, kunne Solstad endelig innhente rekorden på 50 tweets. Noe som gjør at Solstad innkasserer tittelen som Norges beste Twitter-utøver.

Akroma kan her publisere hele rekordforsøket til Solstad. Alle de 50 tweetene er gjengitt nedenfor.

Det er virkelig imponerende.

Jeg mener det.

Bare se på dette her:

[give_form id=»11241″]
Del innhold: