Svartepeeng snart ute med albumet «Innesperra»

Svartepeeng slipper nå tredje låt fra debutalbumet «Innesperra» som kommer i sommer.

«Siste Time» følger opp kraftsalvene «Trenger Mer» og «Innesperra» fra det kommende Svartepeeng-albumet – to låter som har bygget opp forventningene mot albumet, og nå dryler de på en enda mer intens singel.
«Siste Time» holder ikke tilbake noen ting, og etter et minutt og ti sekunder er det over – mens vi må sette oss tilbake på pinebenken i påvente av hele albumet. Fortsatt imponerende fengende hardcore punk på unikt Svartepeeng-vis. Lekent og melodisk i et nihilistisk rockeunivers, ispedd en god dose sort humor.

De første singlene, en total briljering under by:Larm 2021 og en rekke knusende konserter har virkelig økt oppmerksomheten mot bandet. På bare noen måneder har de vokst fra å være et undergrunnsfenomen til å bli et av de mest lovende nye tilskuddene til både punkescenen og den norske rockescenen generelt.

Med en sylskarp intensitet gir Svartepeeng deg låter som er like brutalt mørke som de er fengende. Storbandet med medlemmer fra Mjøs-området sprengte seg vei inn på hardcore-scenen med en selvutgitt debut-EP i 2019, og har siden da delt scene med flere av de mer etablerte navnene i samme sjikt i Norge, som eksempelvis The Good The Bad And The Zugly og Daufødt.


Del innhold: