Sverige: XXL-sjef mister jobben etter blasfemi mot klimaprofet. – Jättekonstigt

[give_form id=»11241″]

Sveriges XXL-sjef, Per Sigvardsson, mister jobben etter å angivelig ha opptrådt blasfemisk overfor klimaprofet Greta Thunberg. Selv hevder han å ha blitt hacket.

Blasfemien mot svenskenes hellige klimaprofet, Greta Thunberg, skal ha funnet sted i forbindelse med Thunbergs besøk i EU-parlamentet i april.

Da skal XXL-sjef Per Sigvardsson ha skrevet at Thunberg «er så nær Downs man kan komme». Til stor forargelse for klimaprofetens apostler.

Etter å ha blitt anklaget for å ha fornærmet klimaprofeten, hevdet Sigvardsson at Facebook-kontoen hans var blitt hacket.

Ifølge Aftonbladet uttalte Sigvardsson at det hele var «jättekonstigt».

Noe som resulterte i at det ble iverksatt en ekstern gransking for å avdekke en eventuell hacking.

Rapporten fra granskingen konkluderte med fint lite. Det ble hevdet at det ikke forelå beviser verken for eller mot en eventuell hacking av Sigvardssons Facebook-konto.

Nå har han mistet jobben.

XXL skriver i en pressemelding fredag:

«Denne eksterne granskningsrapporten kan verken bekrefte eller demantere hvordan disse innleggene har blitt publisert. Ei heller om kontoen har blitt kompromittert av utenforstående inntrengere. Per Sigvardsson har på bakgrunn av dette valgt å si opp sin stilling i XXL med umiddelbar virkning, for å skape ro rundt situasjonen og for å skape den beste mulige situasjonen for XXL».

Del innhold: